Pendik ilçesi Yenişehir Mahallesi’nde 26 yaşındaki Sezer Yılmaz, Facebook’ta hesap açan eşi Beyza Yılmaz (19) ile tartıştı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Yılmaz, eşini başından ve göğsünden tabancayla yaraladı.Silah seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Ambulansla Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan 2 çocuk annesi Beyza Yılmaz, hastanede hayatını kaybetti. Eşini tabancayla öldürdüğü öne sürülen Sezer Yılmaz ise gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Sezer Yılmaz'ın bir süre önce işsiz kaldığı için bunalıma girdiği iddia edildi.

EVLAT ACISI

Olay yerine gelen Beyza Yılmaz'ın babası Süleyman Topçu, ''Bu devletin psikologları var. İş yerinde sorun yaşıyorsa gidip tedavi olmalıydı. Geçinemiyorlarsa boşansalardı. Benim evladımı öldürmesine neden yoktu. Allah kimseye evlat acısı tattırmasın. Birazdan annesi de burada olacak, ben ona kızının öldüğünü nasıl söyleyebilirim? İki tane yavru şimdi ne olacak'' dedi. Beyza Yılmaz'ın cesedinin Adli Tıp Kurumu'nda yapılacak incelemenin ardından, memleketi Balıkesir'e gönderileceği öğrenildi.