Nedeni her ne olursa olusun, eğer hala eski işletim sistemlerinden olan Windows XP kullanıyorsanız, Facebook'un konu ile ilgili herhangi bir sorunu olduğu zannetmiyoruz zira firma geçtiğimiz günlerde hem XP, hem de Vista kullanıcılarını sevindirecek bir güncelleme yayınladı.
Her iki işletim sistemi için yayınlanan güncelleme, Facebook Messenger'ı gönül rahatlığıyla kullanmamıza imkan tanıyor. Bu uygulama ilk kez Mart ayında, sadece Windows 7 destekli bir şekilde karşımıza çıkmıştı. Facebook Messenger'ın en büyük özelliklerinden bir tanesi, şüphesiz uygulamayı açtığımız anda Facebook arkadaşlarımızda mesajlaşabiliyor olmamız ve bunu yaparken Facebook sayfamızı açmak zorunda kalmıyor olmamız.

İsmiyle münhasır bir şekilde tüm mesajlaşma işlemlerimize yardımcı olan uygulama, sadece bununla da yetinmiyor. Uygulamayı açtığımız anda, gelen arkadaş davetlerini, fotoğraflardaki olası işaretlenmeleri ve de yakın zamanda arkadaşlarımız tarafından gerçekleştirilen etkinleri de görebiliyoruz. Facebook'un uzun süredir Skype ile birlikte çalışmasına rağmen, bu programda da herhangi bir sesli ya da görüntülü iletişim kullanmıyor olmasıysa düşündürücü.