Başrollerini Cansu Dere ve Kenan İmirzalıoğlu"nun paylaştığı Ezel 12. bölümüyle tüm kişilerde yüzde 13.09 izlenme oranı ve yüzde 29.42 izlenme payına olaşarak Pazartesi gününün en çok izlenen 100 programı arasında birinci olmayı başardı.

Ezel"in yokluğunda geçen hafta zirvede yer alan Arka Sokaklar bu hafta 12.38 reyting ve 27.56 Share ile ikinci oldu. Dizi tekrar bölümüyle de ilgiyle izlenmeye devam ediyor, Arka Sokaklar"ın tekrar bölümü dün 7.64 oranında izlenerek 3. sırada yer aldı.

Kadrosunda Erkan Can, Olgun Şimşek gibi deneyimli isimlere yer veren Kapalıçarşı bu hafta 6.06 izlenme oranı ile 8. sırada yer aldı. Kadro değişikliğiyle gündeme gelen dizinin yeni bölümlerinde Nejat İşler yerine Bir Bulut Olsam"ın başarılı oyuncusu Engin Altan Düzyatan"ın yer alacağı konuşuluyor.

Günün bir diğer dizisi Yalancı Romantik Fox tv"yi ancak 47. sıraya taşıdı. Çekimleri durdurulan dizinin yayınlanmamış bölümlerini ekrana getiren Fox Tv 2.23 reyting ile günün diziler arasında arka sıralarda kaldı.

Show Tv"nin yeni dizisi Kahramanlar sık sık yayın gününün değiştirilmesi nedeniyle kanala beklenen izleyici oranını yine sağlayamadı. Genç oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi 4. bölümüyle 3.68 reyting ve 14.19 Share ile 23. sıranın sahibi oldu.

AB grubunun da galibi Ezel oldu. Heyecan dolu bölümüyle Ezel, 14.80 izlenme oranıyla AB sosyo-ekonomik grubunun açık ara birincisiydi.

Kapalıçarşı"daki düğün telaşı ise AB izleyici grubunda 3. sırada izleyici buldu. Dizi 7.56 reyting ve 18.11 share ile dün akşam AB grubunun ilk tercihleri arasında yer aldı.

Televizyon Gazetesi.com