İç transferde kaptan Alex de Souza, Roberto Carlos ve son olarak da Deivid de Souza ile sözleşme yenileyen Fenerbahçe Yönetimi, bir diğer yıldızı Lugano konusunda ise ciddi sıkıntı yaşıyor.
Uruguaylı oyuncu ile bugüne kadar yapılan görüşmelerden hiçbir sonuç alınamadığı ve Lugano"nun imza atmamakta direndiği öğrenildi.
Yönetimden Mart ayına kadar süre isteyen ve “Acelem yok” mesajı gönderen yıldız oyuncunun aldığı transfer teklifleri nedeniyle kafasının bir hayli karıştığı bildirildi. Başta İtalyan kulüpleri olmak üzere Avrupa"nın birçok ünlü takımının transfer listesine giren Lugano"yu elinden kaçırmak istemeyen ve bir an önce sözleşme yenilemenin uğraşını veren Fenerbahçe Kulübü"nün Uruguaylı oyuncudan sürekli “ret” yanıtı alması yönetimi de umutsuzluğa itti.

Yeniden görüşecekler
Üç sezon önce Fenerbahçe"ye gelen ve taraftarların gönlünde taht kuran, performansıyla da takımın önemli isimlerinden biri olmayı başaran Lugano"yu takımda tutmak için her türlü fedakârlığı gösteren yönetimin, Uruguaylı yıldızı ikna etmenin yollarını aradığı ve önümüzdeki hafta menajeriyle bir kez daha masaya oturulacağı kaydedildi.
Sarı-lacivertli yönetimin Lugano"nun yeni sezonda takımda kalmaması olasılığını düşünürek şimdiden ön çalışmalara başladığı ve Uruguaylı yıldızın yerini doldurabilecek isimlerin belirlenmeye çalışıldığı öğrenildi.