ASUS, performanslı ultra ince ve hafif U serisi, notebooklara yeni bir boyut kazandırıyor. Görselliğe Güç Katan Ultra İnce Tasarım Yeni U31 ve U41 notebooklar performanslarından ödün vermeksizin son derece şık, 1 inç"ten daha ince ve hafif tasarımlarıyla maksimum derecede taşınabilirlik sunuyorlar. Göz alıcı şıklığa sahip gümüş ve siyah renk seçenekleriyle yeni U serileri çantanızda ince ve hafif bir evrak taşıyormuş hissi uyandırıyor.

Tek bir dokunuş ile performans artışı

Intel"in en son işlemci serileri ASUS"un Super Hybrid Engine ve teknolojisi ile yüksek performans sunan yeni U serileri tek bir tıklama ile %15 oranında turbo işlemci artırımı elde edilebiliyor.

Kullanım ihtiyacına göre gerektiğinde tek bir dokunuşla sistemde performans artışı sağlanıyor.

İş hayatına uygun pil

Hızlı olan kent ve iş yaşantısına ayak uyduracak ve profesyonellere zaman kazandıracak notebooklara öncülük eden yeni U31 ve U41 enerji koruma teknolojileri sayesinde kullanıcısına 10 saatin üzerinde pil ömrü sunuyor. ASUS"un SHE teknolojisi de, kullanıma göre anlık performans ihtiyacını gerektiği kadar karşılayarak pil ömrünün daha uzun olmasına yardımcı oluyor. NVIDIA® Optimus™ teknolojisi dahili GeForce T425M/GT415M ekran kartı ile GPU ile entegre ekran kartı arasında ihtiyaca göre geçiş yaparken enerji tasarrufu yapılmış oluyor.

Önceki modellerin devamı niteliğinde U31 ve U41 modelleri şık ve hafif olmalarının yanı sıra yüksek performans için Intel® Core™ i3/i5 işlemci serileri ile sunuluyor. Ayrıca, DirectX©11destekli NVIDIA® işlemcisiyle de gücüne güç katan yeni U serileri, 1 inç"ten ince tasarımıyla da gücünden hiçbir şey kaybetmeksizin maksimum derecede taşınabilirlik sunmayı ihmal etmiyor.