24 yaşında üniversite öğrencisi Eda isimli bir genç kızla gizli aşk yaşayan Mustafa Sarıgül'ün eşi Aylin Sarıgül, bu durumu öğrendikten sonra 6 ay ortadan kayboldu.

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, eşi Aylin Hanım'dan boşandı. Ayrılığı saklayan Başkan'ın üniversiteli bir kızla aşk yaşadığı iddia ediliyor....

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ile eşi Aylin Hanım, evliliklerine son noktayı koydu. Boşanma kararını 22 Temmuz tarihindeki genel seçimler öncesinde aldıkları konuşulan Sarıgül çifti, Başkan'ın özel hayatında yaşadığı çalkantıdan kötü yönde etkilenmemesi için boşanmayı askıya aldı. Bunun üzerine, Aylin Sarıgül Almanya'daki ailesinin yanına giderek 6 ay ortadan kayboldu.

Türkiye'ye döner dönmez boşanma davasını açan Aylin Hanım, geçtiğimiz ay yapılan üvey oğlu Emir Sarıgül'ün düğününe katılmayarak da Mustafa Sarıgül'le aralarında yaşanan problemleri adeta kanıtlamış oldu. Sorunları bir türlü halledemeyen Mustafa ve Aylin Sarıgül, geçtiğimiz günlerde tek celsede resmen boşandı. Aylin Sarıgül'ün özel eşyalarını alarak Hilton Oteli'nde kalmaya başladığı konuşuluyor.

Bu arada, 2 çocuk babası olan Mustafa Sarıgül'ün boşanmasına neden olarak ise 24 yaşındaki üniversiteli bir genç kız gösteriliyor. İddialara göre, Başkan Sarıgül ile Bilgi Üniversitesi'nde eğitim gören Eda isimli genç kız bir süreden beri aşk yaşıyor.

2 dönemdir Şişli Belediye Başkanlığı'nı yürüten Mustafa Sarıgül'ün en büyük destekçilerinden biri Aylin Hanım'dı. Eşinin her organizasyonunda bulunan Aylin Sarıgül, sosyal sorumluluk projeleriyle de adından söz ettiriyordu. CHP'den ihraç edilen Mustafa Sarıgül, Aylin Hanım'ın bu tavırları nedeniyle takdir kazanıyordu. İddialara göre; Başkan'ın seçimlerden sonra boşanmak istemesinin nedeni ise evliliğindeki çalkantının kariyerine yansıyacağını düşünmesiydi. (Takvim)