İstanbul'da oturdukları sitenin bahçesinde başını eşinin dizine dayayan çifti, güvenlikçiler 'uygunsuz davranışta bulunuyorlar' diye feci şekilde dövdü.

İstanbul Çengelköy'de yer alan 'Ata 2' sitesinde yaşayan Serkan ve Semra Durul çifti, akşam saatlerinde sitenin parkında otururken yanlarına güvenlikçiler geldi. Çift, site güvenliğinin eşinin başına dizini yaslayan Semra Durul'un hareketini uygunsuz bulması üzerine sert müdahaleyle karşılaştı.

Semra Durul, olayı şöyle anlattı: ''Banka oturduk, daha sonra eşimin dizine yattım. En fazla 2 dakika sonra güvenlik elemanı geldi, 'Uygunsuz vaziyettesiniz' dedi. Ben neye uğradığımı şaşırdım tabii. 'Acaba' dedim; 'Şaka mı yapılıyor?' Eşimle birlikte birden feryat ettik, söylenen laf çok garipti çünkü. Uygunsuz ne demek?"

ŞİKAYETÇİ OLDULAR

Serkan Durul ise yaşananları "'Uygunsuzlukla ne demek istiyorsunuz?' dedim, bağırmaya başladım. O da bana bağırmaya başladı. Telsizi fırlattı ilk önce, sonra yumruklar tekmeler havada uçuştu" sözleriyle anlattı. Güvenlik görevlisi tarafından darp edildiğini idida eden Serkan Durul, karakola şikayette bulundu.

Serkan Durul, "Karakola gittik, 'Darp iziniz var mı?' dediler; 'Var' dedik. Darp izi raporlarımı aldım, tekrar karakola gittim, ifade verdim, Ve bu şahsa da, biz giderken, 'Görev yerine git' dediler. Ben şu anda can ve mal güvenliğimden kaygı duyuyorum. Ne yapacağız bilmiyorum. Yaşadığımız yerde bizi korumakla görevli insanların bize böyle davranması çok acı" diye konuştu. - hürriyet