6'ıncı kocası Onur Şan'dan geçtiğimiz Şubat ayında boşandıktan sonra, 3 ay önce yeni bir beraberlik yaşamaya başlayan Seda Sayan Ramazan Bayramı'nda Kıbrıs'ta sahne aldı.

Sevenleriyle iki gece buluşan Seda Sayan ilişkisi hakkında da ilginç açıklamalar yaptı. Geçtiğimiz Temmuz ayında sevgili Atilla Altay ile tatil için Las Vegas'a giden Seda Sayan'ın, bu eğlenceler kentinde 7'inci kez dünyaevine girdiği iddia edilmiş, sanatçı ise Amerika'dan açıklama yaparak bu haberleri yalanlamıştı.

Kıbrıs'ta sahnede güzelliğiyle göz dolduran sanatçı, 20 Eylül'de Show TV'de programına başlayacağını belirterek şunları söyledi: "Benim Atilla ile evlendiğimi yazıyorlar ama bunlar doğru değil. 2012'ye kadar evlenmemem gerekiyor. Kanal ile sözleşmem var. O yüzden evlenmedim. Ama evlenilecek bir adam ile birlikteyim. Evlenmiş olsam niye gizleyeyim. Göğsümü gere gere çıkar söylerim."

Sahnede, dünden bugüne sevilen şarkılarını seslendiren Seda Sayan Hollywood oyuncularının modacısı Lübnanlı ünlü tasarımcı Elie Saab imzalı kırmızı kıyafeti ile kulaklara olduğu kadar göze de hitap etti.

vatan