Brad Pitt'ten daha iyi bir erkek bulamayacağını anlayan Jennifer Aniston düğün planlarından vazgeçti ama çocuk konusunda ısrarlı. OK! Weekly, Aniston'un aşk hayatını yazdı.

Jennifer Aniston bir masal gibi gelişen hayatında yeni bir sayfa açıyor. Bu sayfada Jen artık 40 yaşında, kendine güvenen bir kadın. Ayrıca kariyer, annelik ve aşkla mutlu olmak için kararlı adımlar atıyor. Jen "Hayatımdaki en büyük mutluluk derin ve sadık bir ilişki yaşamak olacak" diyor.
Ama isteği bir koca değil. John Mayer'la ilişkisini daha yeni noktalayan Jen bir daha evlenmemeye yemin etmiş. Onu tanıyan bir kişi OKl'e aktrisin 'The Baster'adlı yeni filminin çekimleri için şu anda NewYork'ta olduğunu ve artık kendiyle ilgili önemli bir gerçeği anladığını söylüyor. Hayatına girecek olan hiçbir erkek 2005 yılında boşandığı eski kocası Brad Pitt gibi olmayacak. Onu tanıyan bir kişi "Jen ve Brad ayrıldığından beri ümitsizce kalbini kazanacak bir erkek ve hep hayal ettiği gibi bir eş aradı"diyor."Ama şimdi Brad'in yerine kimseyi koyamayacağını anladı."Jen "Birlikte yedi yıl geçirdik. Karmaşık olduğu kadar güzel bir dönemdi. Brad'i hayatım boyunca seveceğim" şeklinde konuşuyor.

Brad, Angelina Jolie ile mutlu bir ilişkiye başladığı zaman, Jen de kendisinin aynı güzel şeyleri yaşamaması için bir sebep olmadığını düşünmüştü. Ama ardından zincirleme hayal kırıklıkları yaşadı. Aktör Vince Vaughn (39), 2006 yılında Ayrılık' filmindeki rol arkadaşı ingiliz model Paul Sculfor ve John (31). Bir arkadaşı "Jen kendini bu ilişkilere çok kaptırdı ve her üçünün sonunda da kalbi kırııdı" diyor.

John'la arası daha geçen ay bozuldu. Arkadaşları sürekli John'un sadakatini sorguladığını ve sonunda da istemeyerek ondan ayrıldığını söylüyor. Jen'in bir arkadaşı OKl'e "John'la arasında derin bir bağ var ve onunla ilişkisinin yürüyeceğini hissetmişti" diyor ve çiftin hâlâ görüştüğünü söyleyerek tekrar bir araya gelme şanslarının bulunduğunu düşünüyor. (Jen şu anda John'un yaşadığı NevvYork'ta film çektiğinden bu birleşme er ya da geç olabilir.) Jen "Ondan çok ama çok hoşlanıyorum. Hala konuşuyoruz ve birbirimize tapıyoruz" diyor. Ama Jen'le John'un arasında ne olursa olsun Jen'in bir yüzükle ikna olmasını beklemeyin. Onu tanıyan bir kişi OKl'e "Kendi başına kalmaya, arada bir aşk ilişkileri yaşamaya ve ilişkilerinde çok fazla şey beklememeye karar verdi" diyor. "Ne zaman sadık bir eş, bebek ve beyaz çitli bir ev hayal etse, her defasında hevesi kursağında kaldı. Şimdi ise sadece eğlenceli vakit geçirmeyi düşünüyor." Bütün bunlar Jen'in çıtayı alçalttığını göstermiyor. Jen "Arkadaş olabileceğim, benimle aynı yaşlarda ve yanında rahat edebileceğim birini arıyorum"diyor."Mutlu olmak, sevilmek istiyorum ve hak ettiğimden daha azıyla yetinmek istemiyorum."
Jen,'The Baster'adlı yeni filminde suni döllenme yoluyla hamile kalmaya çalışan 40 yaşındaki bekâr bir kadını oynuyor. Bu senaryo evlenmemeye yemin eden ama yine de çocuk isteyen Jen'e de çok uygun aslında. Bir arkadaşı "Jen anne olmayı her şeyden çok istiyor"diyor."Küçük kızken bile hep çocuğu olmasını hayal ederdi ve bir kocasının olmaması onun bu hayalinin önüne kesinlikle geçemeyecektir."
Jen bu konuda, yakın arkadaşı 45 yaşındaki Sheryl Crovv'dan fikir alıyor. Crow 23 aylık, VVyatt Steven adında bir bebek evlat edindi. Sheryl de onu bekâr anneler kervanına katılması için yüreklendiriyor. Bir arkadaşı OKl'e "Yakın zamanda evlat edinmek veya çocuk yapmakla ilgili hiçbir endişesi yok"diyor. "Bütün arkadaşları onun harika bir anne olacağını düşünüyor ve şu anda hayatında bir erkek olsun veya olmasın bunu yapmaya hazır."