Trabzon'da yeni evlenen ve gelin arabasının da yer aldığı konvoy ile şehir turu atan komiser yardımcısı damatla geline, polis arkadaşları ilginç bir sürpriz yaptı. Yeni evli çiftin polis arkadaşları, gelin arabasını uzun namlulu silahlarla durdurarak arama yaptı.
 
Yaklaşık 4 ay önce tanışarak evlenmeye karar veren Trabzon Emniyet Müdürlüğüne bağlı, Taksim Polis Merkezi'nde görevli komiser yardımcısı Muhammet Satılmış ile gelin Özlem Satılmış, dün akşam saatlerinde, kent merkezindeki bir otelin salonunda düğün yaptı.
 
Gece saatlerine kadar süren düğünde eğlenen Satılmış çifti, düğünün ardından gelin arabasına binerek şehir turu atmak istedi.
 
Yakınları, meslektaşları ve arkadaşlarının bulunduğu diğer araçların da eşlik ettiği gelin arabası, bir süre kent merkezinde gezdikten sonra Boztepe'ye gitmek için Taksim Polis Merkezi önündeki yola geldi.
 
Bu sırada, söz konusu polis merkezinde görevli polisler, aynı polis merkezinde grup amiri olarak görev yapan komiser yardımcısı Muhammet Satılmış'a sürpriz yapmak için konvoyu durdurarak arama yapmak istediklerini söyledi.
 
Ellerinde uzun namlulu silahlarla konvoyu durduran polisler, konvoydakileri gürültü yapmamaları konusunda uyardıktan sonra gelin arabasını kullanan Zafer Uzun'u araçtan indirip üzerini aramaya başladı.
 
Bu durum karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen ve arama yapan meslektaşlarına neden arandıklarını soran komiser yardımcısı Satılmış, meslektaşlarının ''Bize selam vermeden geçemezsiniz'' demesi üzerine rahat nefes aldı.
 
Arama yapan polisler daha sonra damat ile geline mutluluklar dileyip kendilerine sürpriz yaptıklarını söyledi.
 
Tebrikleri kabul eden çift gelin arabasıyla, devriye görevi için gittikleri Boztepe güzergahında konvoya kısa süre eşlik eden polis araçları eşliğinde bir süre daha şehir turu attı.