İlk kez baba olan BJ Barone ve Frankie Nelson, oğulları Milo'yu Gay Pride gününde kucaklarına aldılar. Kanadalı fotoğrafçı Lindsay Foster, bu dokunaklı anı ölümsüzleştirdi. İki baba çocuklarını gördüğü ilk anda ağlamaya başladı. Fotoğrafçı Foster Facebook sayfasına, "Onlar da her ebeveynin hissettiği duyguları sonuna kadar yaşadı" diye yazdı. Çiftle uzun süre vakit geçirdiğini belirten Foster, "İkisinin de bebek sahibi olmaya son derece hazır olduğunu gözlemledim" ifadesini kullandı.
Çift Milo'yu kucaklarına aldıklarında çıplaktı çünkü birebir temasın duygusal gücüne inanıyorlar.
Taşıyıcı anne yöntemiyle çocuk sahibi olan babalar, çocuklarının fotoğrafını Facebook sayfasından paylaşırken "Çok güzel, sağlıklı bir oğlan çocuğumuz oldu. Çok şanslıyız" diye yazdılar. Bu fotoğraf çok kısa sürede 6 bin 111 beğeni aldı.

Olumlu olumsuz tüm yorumlara saygı duyduklarını söyleyen çift, "Yaşadığımız son derece saf bir aşk ve kucaklamadır. Milo koşulsuz sevgiyle büyütülecek. Hayatta birçok farklı aile ve insan tipi olduğunu bilerek ve bunu kabullenerek... Toleransı olmayan insanlar da dahil! Aşkın rengi, cinsi ve cinnsiyeti yoktur. Aşk koşulsuzdur" diye yazdı.