Taffarel, "Öncelikle çok mutluyum tabii çünkü evime döndüm. Uzun zamandan sonra tekrar bu insanlarla beraber olmak çok güzel. Burada çok güzel günler geçirdim. Çok güzel tecrübeler yaşadım. Ve tekrar evimdeyim. İlk sahaya çıktığım zaman o çimen kokusunu almak çok farklıydı. Sonra geçen uçakların sesini duymak çok farklıydı. Tekrar evimde olduğumu hatırlattı. Bu nedenle çok mutluyum. Galatasaray’ı Galatasaray yapan, Cim Bom Bom yapan bu beraberlik. O yüzden bütün gelen futbolcuların bunu hissetmesi gerekiyor. Bu nedenle buradayız, bunu onlara en iyi şekilde aktarmak için buradayız." dedi ve sözlerine şöyle son verdi:
 
"Çok güzel ve başarılarla dolu bir sene bizi bekliyor diye düşünüyorum. Bu tabii ki yalnız başımıza olmuyor, bu atmosferin en iyi şekilde oluşturulması lazım. Atmosferin oluşturulmasında elbette taraftarımızın da katkısı büyük. Taraftarlarımız da sürekli bizimle olacaktır, desteklerini sürdürecektir. Hep beraber olduğumuz sürece bu atmosfer yerine gelir. Bir kelimeyi öğrendiğim zaman kesinlikle unutmuyorum. Eski zamanlarda öğrendiğim Türkçe kelimeler var. Şu an hepsi aklımda. Bazı diyaloglar var.
 
Ama şu an daha iyisini yapacağımı düşünüyorum. Herkesin yardımıyla Türkçemin daha iyi seviyeye geleceğini düşünüyorum. Ama kesinlikle öğrendiğim kelimeleri unutmuş değilim."
 
Galatasaray.org