Bursa Çevre Yolu'nda film gibi bir sahne yaşandı. Fabrikada üretildikten sonra Bursa'daki bir şantiyeye gitmek üzere 16 BJ 567 plakalı çekicinin arkasına nakledilen prefabrik ev, bir aracın eskorduyla trafikteki görüntüsü dikkat çekti. Çevre Yolu'nda araçlarıyla seyreden sürücüler, yanlarından bir evin geçtiğini görünce ne yapacaklarını şaşırdılar. Uzun süre trafikte seyreden prefabrik evi gören sürücüler, dikiz aynasından bir evin geldiğini görünce şaşırdılar. Bir çekicinin üzerindeki prefabrik evi hayretler içerisinde trafikte seyretmesini izleyen sürücüler, uzun süre akıllarından çıkmayacak bir görüntüye şahit oldu.

DİKKAT EV ÇIKABİLİR 

Kartal Tibet'in yönettiği ve senaryosunu Erdoğan Tünaş'ın yazdığı 'Gülen Adam' filmi Bursa'da gerçek oldu. Sunal'ın gecekondu yıkımlarını protesto etmek için tekerlekli ev yaparak trafiğe çıktığı sahneyle Bursa Çevre Yolu'nda birebir tanık olan sürücüler, ilginç görüntüyü uzun süre seyrettiler. Çocuğuyla birlikte gezerken çevre yolundan geçen prefabrik evi ören anne ise şaşkınlıkla aracı izledi.

Trafik lambalarında bdururken ilginç görüntüler de oluşturan prefabrik ev, uzun bir yolculuğunu ardından şantiyeye güvenli bir şekilde ulaştı.