Daha önce sabitten sabiti aramada bedava uygulaması yapan Türk Telekom, bedava kampanyasına cep telefonlarını ve yurtdışı aramaları da ekledi. Bedava konuşma hakkı bugün akşam 19.00"da başlayıp 12 saat boyunca devam edecek...

Türk Telekom konuşma trafiğinin en yoğun olduğu yılbaşı akşamını hiç para kazanmadan geçirecek. Daha önce yılbaşı ve bayram günlerinde müşterilerine "bedava" konuşma hakkı tanıyan Türk Telekom, bu yıl hediyenin büyüklüğünü artırdı. Bedava konuşmalara yurtiçindeki sabit bir telefondan sabit telefonu aramanın yanı sıra herhangi bir GSM operatörü hattını ve daha da önemlisi yurtdışı aramaları ekledi.

Bedava kampanyası ile belirlenen 36 ülkedeki ev ve iş telefonları ile de bedava konuşulabilecek.

(Bugün'ün notu: Dikkatinizden kaçırmayın kampanya yurtdışındaki GSM telefonlarını kapsamıyor.)

Türk Telekom müşterileri, 31 Aralık 2010 saat 19.00"dan, 1 Ocak 2011 saat 07.00"ye kadar evden şehiriçi, şehirlerarası, ululararası birinci kademe ev ve iş telefonlarını ayrıca tüm yurtiçi cep telefonu aramalarını ücretsiz olarak yapabilecek.

"Yılbaşını fırsat gördük"

Müşterilerinin hayatına daha fazla değer katabilmek için yılbaşını fırsat olarak gördüklerini belirten Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan, 12 saatlik kampanya ile ilgili olarak şunları söyledi:

“Konuşma trafiğinin en yoğun olduğu yılbaşı, bayram gibi özel günlerde, kampanyalarımızın yarattığı değer daha fazla oluyor. Bu nedenle 2011 yılına girerken müşterilerimize güzel bir yılbaşı hediyesi vermek istedik. Büyük ilgi gören 7"den 7"ye Bedava Kampanyası"nın sınırlarını yurtiçi cep telefonu ve uluslararası birinci kademe sabit aramaları da kapsayacak şekilde genişlettik. Kampanyamızla, müşterilerimizin bu özel günde en uzaktaki sevdikleriyle ve akrabalarıyla dahi doyasıya konuşabilmelerini sağlamayı hedefliyoruz.”