Edinilen bilgiye göre; Aydın merkez Osman Yozgatlı Mahallesi’nde ikamet eden F.S. (33) ve C.T. (23) isimli şahısların, uyuşturucu ticareti yaptığı yönünde alınan bir ihbarı değerlendiren Aydın Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize İşlerle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri operasyon için düğmeye bastı.

Mahkemeden alınan arama kararı gereği belirlenen her iki adrese eş zamanlı operasyon düzenleyen Aydın KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, C.T’in evinde yapılan aramada 2 kök dişi Hint keneviri, 1 adet av tüfeği ve bu silaha ait 12 adet fişek ele geçirdi. F.S’nin adresinde yapılan aramalarda ise bahçeye dikili vaziyette 4 kök dişi Hint keneviri, 12 gram kenevir tohumu ve farklı bölgelere gizlenmiş toplam 408 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi.
UYUŞTURUCUYU GİZLEMEYE ÇALIŞTI
F.S’nin evinde yapılan arama sırasında F.S’nin eşi A.S’nin (31) hareketlerinden şüphelenen polis ekipleri, kadını izlemeye aldı. Bir ara gözden kaybolan A.S, bir torba içerisindeki uyuşturucu maddeyi tuvalet borusunun içerisine dökmeye çalışırken yakalandı. Hakkında her hangi bir şüphe ve ihbar olmayan A.S., eşiyle birlikte evde ürettikleri esrarı gizlemeye çalışınca eşiyle birlikte polis tarafından gözaltına alındı.
Uyuşturucu imal etmek ve ticaretini yapmak suçlamasıyla gözaltına alınan F.S., A.S. ve C.T’nin Aydın Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize İşlerle Mücadele Şube Müdürlüğü’nde yapılan sorgulamasının ardından C.T. serbest bırakıldı. F.S'nin yapılan araştırmasında daha önceden de uyuşturucu ticareti yapmak suçundan sabıkasının olduğu anlaşıldı. Sağlık kontrolünden geçirilen F.S. ve eşi A.S. ise Aydın Adliyesine sevk edildi. Hakim karşısına çıkan karı koca da, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png

114.20120809095521.jpg