DENİZLİ’de 20 yıllık evli Saliha ve Uğur K. çiftinin kızları E.K. (19), geçen hafta evden kaçtı. Saliha K. (39), durumu 5 yıldır Fransa’daki bir fabrikada işçi olarak çalışan eşi Uğur K.’ye (43) bildirdi. Uğur K., kızını bulmak için Türkiye’ye geldi. E.K., salı günü Muğla’da bulundu. Kızlarını alıp, Denizli’ye dönen çift arasında iş nedeniyle önceki gün tartışma çıktı. 
 
Uğur K., mutfaktan aldığı ekmek bıçağını eşini göğsüne sapladı. Saliha K. olay yerinde hayatını kaybetti. Eşini öldüren Uğur K., evin kapısına da, “Evde 2 ceset var, sakin olun. Türk adaletine güveniyorum, sorumlular cezalandırılsın” yazılı notu bıraktıktan sonra evin tavanındaki kancaya bağladığı iple yaşamına son verdi. 
 
Kavga iş yüzünden
 
Saat 19.00 sıralarında eve gelen kızları E.K. içeri girince anne ve babasının cesetleri ile karşılaştı. E.K., amcasına ve polise bilgi verdi. Evde yapılan incelemede, Uğur K.’nin “Bu olaydan kayınbiraderim ve eşimin ortağı sorumludur. Çocuklarıma iyi bakın” yazılı bir notu bulundu. Sonu kanlı biten tartışmanın iş yüzünden olduğu ortaya çıktı. Bir süre önce, kayınbiraderi ile tekstil atölyesi açan Saliha K., ortaklığı bozdu. Saliha K., başka bir ortakla anlaştı. Bunun üzerine Uğur K. eşine Fransa’dan 50 bin Euro gönderdi. Ancak kadın, yeni ortağıyla da yollarını ayırdı. Uğur K., ortaklıkları bozarak kendisini büyük zarara uğrattığını ileri sürdüğü eşini öldürdükten sonra intihar etti.
hürriyet