DÜNYANIN en seksi kadınları arasında gösterilen Küba asıllı Amerikalı oyuncu Eva Mendes, Magnum"un reklam filmi çekimleri için dört gün önce İstanbul"a gelmişti. Dün Ağaoğlu My World"de bulunan Andromeda"da düzenlenen basın toplantısına katılan Mendes, yalnızca üç dakika konuştu. Basın mensuplarının kendisine yönelttiği soruları yanıtsız bırakan Mendes"in menajeri de, toplantı sırasında ünlü oyuncunun fotoğraf ve görüntülerinin çekilmemesini istedi.

Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı otelde kısa bir konuşma yapan Mendes, "Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Hayatımda en çok haz aldığım şeyler, mimarlık ve seyahat. İstanbul"da da inanılmaz bir mimari var. Burası harika bir ülke, bir daha gelmek için sabırsızlanıyorum. Sıcak kanlı olduğunuz için de hepinize teşekkürler" dedi.

"Magnum haz elçisi" olarak lanse edilen Eva Mendes, 1 Mayıs-15 Haziran tarihleri arasında www.sadecemagnum.com adresinden yayınlanacak interaktif dizi evinin dekorasyonunu da yaptı. Mendes, kendi tarzına uygun bir "haz evi" döşediğini ve evi dekore ederken çok eğlendiğini söyledi. Toplantıya Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu da katıldı.