AYDINPOST HABER SERVİSİ/Murat UÇKAÇ-Girişimci 3 bayanında katkıda bulunduğu ve temizliğinden ödün vermeyen Beyzade Ev Yemekleri’nde birbirinden leziz yemekler sizleri bekliyor. Yemeklerin zeytinyağlı olması ile ön plana çıkan işlemede haftanın belirli günleri, yuvarlama, keşkek, alinazik, kuzu kapama ve aşure gibi farklı lezzetlerde sunuluyor.

İşletmeleri hakkında bilgi veren bayanlar, “ Herkes yemek yediği yerin temiz olmasını ister. Bu yüzden temizlik birinci önceliğimizdir. Yemeklerimiz Aydın’ımızın önemli değerlerinden zeytinyağı ile yapılmaktadır. Bu yüzden sağlıklı olup, herkes gönül rahatlığı ile yemeklerimizden yiyebilir. Özel günler için toplu yemek ve catering hizmeti de vermekteyiz” dedi.

Kısa süre önce Aydınlılara hizmet vermeye başlamalarına rağmen yoğun ilgi gördüklerini ifade eden girişimci bayanlar, “Yemeklerimizden kuzu kapama, keşkek, tüm sebze yemekleri, güveç, tas kebabı, içli köfte, çiğ köfte, patlıcan kebabı, Edirne tava ciğeri, kuru fasulye, İzmir köfte, bulgur pilavı, mercimek, ezogelin, kelle-paça çorbaları, özel soslu salatamız, kabak tatlısı, ayva tatlısı, kazan dibi, peynir tatlısı ve daha birçok çeşit yemek, çorba ve tatlı çeşitlerimiz ile vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz. Şimdiye kadar misafirimiz olan ve bundan sonra da olacak olan herkese teşekkürü bir borç biliyor, birbirinden leziz yemeklerimizden tatmaları için herkesi Beyzade Ev Yemekleri’ne bekliyoruz” diye konuştu.

Beyzade Ev Yemekleri
Cumhuriyet Mahallesi 1951 Sokak No:3/A (HSBC Bank ara sokağı) AYDIN
Telefon: 0256 213 58 58 

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg

img_7645.jpg

img_7699.jpg

img_7704.jpg

img_7766.jpg

img_7779.jpg

img_7722.jpg