Eşinin ‘DNA testi yaptıralım’ talebini reddeden genç adam, 30 metrelik kuyuya atlayıp canına kıydı.

İZMİR’de kimliği belirsiz bir kadının, cep telefonundan aradığı Göksel Ç’ye (29), eşi  Sevgül Çetin’den (41) olan       7 yaşındaki oğlunun, kendi babasıyla gizli ilişkisinden olduğunu söylemesi faciaya neden oldu. Eşinin tüm ikna çabalarına ve DNA testi önerisine rağmen inandıramadığı Göksel Çetin, kendisini boş arsadaki 30 metrelik su kuyusuna atarak canına kıydı.

Bir nakliye firmasında çalışan Göksel Ç, eşi Sevgül Ç. (41) ile 7 yaşındaki oğullarının hayatını kabusa çeviren olay arife günü yaşandı. İddialara göre, Göksel Ç.’ye gizli numaradan kimliği belirsiz kişi telefon ederek, oğlunun kendisinden olmadığını söyledi. Telefon sonrası bunalıma giren Göksel Ç, eşine oğlu için DNA testi yaptıracağını söyledi. Eşi Sevgül Ç. ise telefonun doğru olmadığını ve DNA testi yaptırabileceklerini söyledi. Eşinin tüm ikna çabalarına rağmen bunalıma giren Göksel Ç, pazartesi günü motosikletiyle evden uzaklaştı.

Cesedi su kuyusunda bulundu

Eşinin kaybolması üzerine durumu yakınlarına anlatan Sevgül Ç. ve yakınları Göksel Ç.’yi aramaya başladı. Durumun polise bildirilmesi üzerine ekipler de Göksel Ç.’yi aradı. Aramalar sonucunda Göksel Ç.’nin cesedi Menderes’in Ovacık bölgesinde bulunan boş arsadaki su kuyusunda bulundu. Otopsinin ardından Göksel Ç. Menderes’te toprağa verildi. Polisin olayla ilgili soruşturmasının devam ettiği bildirildi. 

‘O KADIN KOCAMI ZEHİRLEDİ’

Kendisine iftira atıldığını, bunun eşini ölüme kadar götürmesine dayanamadığını söyleyen Sevgül Çetin şunları anlattı: 11 yıldır büyük bir aşkla, aradaki yaş farkına rağmen birbirimizi sevdik. Ne olduysa arife günü gelen telefondan sonra oldu. O kadın kocamı zehirledi ve onun ölümüne neden oldu. Telefon kayıtlarından kim olduğunun bulunmasını ve olayın açıklığa kavuşturulmasını istiyorum. Yaşananlar hem bana, hem de eşimin ailesine haraket. Göksel Çetin’in annesi Şadan Çetin ise oğlunun cinayete kurban gitmiş olabileceğini, bu yönde de araştırma başlatılmasını istediğini söyledi. star