Polis, Erköseoğlu'nun intihar ettiği üzerinde duruyor. Erköseoğlu'nun gece barda tanıştığı Can Paksoy'un Mithatpaşa apartmanındaki dairesine geldiği, Paksoy'un uykuya daldığı bir anda kendini apartman boşluğuna bırakarak yaşamına son verdiği belirtiliyor.

İşadamı Mahmut Paksoy'un oğlu Can Paksoy'un da polise verdiği ifadede, "uyandığımda evde yoktu, sonra cesedini gördüm ve önce abime haber verdim" dediği öğrenildi.


Beyoğlu Gümüşsuyu Mahallesi İnönü Caddesi'nde bulunan Mithatpaşa Apartmanı'nın havalandırma boşluğunda 24 yaşındaki Nazlı Sinem Erköseoğlu adlı genç kızın cesedi bulundu. Erköse'nin ölümüyle ilgili olarak polisin elindeki en güçlü senaryo, genç kızın intihar ettiği yolunda.

GENÇ KIZIN CESEDİ ÖĞLEDEN SONRA BULUNDU
Edinilen bilgiye göre saat 14:30 sıralarında 112 acil servis ile itfaiyeye gelen ihbar telefonları üzerine olay yerine gide sağlık ve itfaiye ekipleri 10 katlı Mithatpaşa apartmanının havalandırma boşluğunda bir genç kıza ait ceset buldu.

GECE ELBİSELİYDİ
Olay yerinde yapılan ilk incelemede, vücudundaki belirgin kırıklar nedeniyle genç kızın yüksekten düşerek öldüğü anlaşıldı. Polis ekipleri de olay yerine geldi. Polisin yaptığı soruşturmada adının Nazlı Sinem Erköse olduğu belirlenen genç kızın, apartmanın sekizinci katı 15 numarada oturan Mahmut Paksoy'un oğlu Can Paksoy'un arkadaşı olduğu belirlendi...

BARDA TANIŞMIŞLAR
Öğrenildiğine göre polisin ifadesini aldığı Can Paksoy, genç kızla barda tanıştıklarını daha sonra eve geldiklerini, uyandığında evde olmadığını görünce aramaya başladığını ve cesedini gördüğünü söyledi.

POLİS "İNTİHAR" DİYOR
Olay yerinde yaptığı araştırma ve ifadesine başvurduğu kişilerden aldığı bilgilere göre polis ölümün "intihar" olduğu ihtimali üzerinde duruyor.

ANNE VE BABASI AYRILMIŞ ANNESİYLE KALIYOR
Öte yandan genç kızın ailesiyle ilgili araştırma da yapan polis, 23 yaşındaki genç kızın anne ve babasının ayrıldığını, Nazlı Sinem Erköse'nin annesiyle yaşadığını belirledi. Ruh sağlığının da dalgalı olduğu öğrenilen Erköse'nin daha önce ilaç içerek intihar girişiminde bulunuğu öğrenildi.