Yaptığı evlilik programından sonra ismini duyurduğunu ifade eden sunucu,“Henüz marka değilim. Ama daha 5 yıldır bu sektörün içersindeyim ve yiyeceğim çok ekmek var. Türkiye'de benim için sanatçılar arasında marka diyebileceğim tek kişi Cem Yılmaz'dır” açıklamasında bulundu.

KADINLARIN UMUDU

Ünlü televizyoncu şu sıralar şiddete maruz kalan kadınlar için açtığı Umut Evi projesine yoğunlaştığını söyledi. Çocuk gelinlerin dramını anlattığı kitabı 'Kara Duvak'ın geliriyle Fatih'te açtığı 'Umut Evi' hakkında konuşan Erol, şunları söyledi: “Umut Evi ile kadınlar sosyal etkinliklerin yanı sıra hukuki ve psikolojik danışmanlık alabiliyorlar. Yoğunlaştığım tek şey şuan bu projenin kurumsallaşması ve markalaşması. Ben ona kaynak oluşturmaya çalışıyorum. Bunun için sürekli proje üretiyorum”dedi.

Doğumdan sonra 23 kilo verdi

Geçtiğimiz yıl ilk kez annelik heyecanını yaşayan Erol, 79 kiloyla doğuma girdiğini söyledi. Doğumun ardıhdan bir yıl içinde 23 kilo verdiğini açıklayan sanatçı, “Doğum sonrası stres, koşuşturma beni bir hayli yordu. Üstüne bir de pilates yapınca kilo vermeye başladım. Aynı zamanda yağ, tuz, kafein ve şekeri hayatımdan çıkardım. Mide küçülünce de canın bir şey istemiyor zaten” diye konuştu.