Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’la birlikte çok sayıda meclis üyesi ve vatandaşın katıldığı keşkek hayrında 9 kazan keşkek kısa sürede tükendi. 

Yeni sanayi sitesinde geleneksel hale gelen keşkek hayrını sürdüren esnaflar adına açıklama yapan Hasan Eren, “Her yıl Aralık ayında Yeni Sanayi Sitesi B/8 ve B/9 blokta bulunan sanayi esnafları olarak 7 yıl önce geleneksel hale getirdiğimiz keşkek hayrı geleneğimizi sürdürüyoruz. İmece usulü ile topladığımız para ile keşkek için gerekli olan et, buğday, ekmek, turşu gibi malzemeleri alıp kazanlarda keşkeğimizi hazırlayıp sanayi sitemizde bulunan esnaflarımıza ikram ederek kazancımızın bereketli, işlerimizin kazasız ve belasız, aynı zamanda da kazancımızın hayırlı olmasını diliyoruz. Bu yıl 9 kazan keşkek hazırlayıp 3 bin civarında esnafımıza ve vatandaşlarımıza dağıttık. Sağ olsun Belediye Başkanımız da bizleri kırmayarak aramıza katıldı. Allah hayrımızı kabul etsin” dedi.
Esnafın düzenlediği keşkek hayrına katılan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık da yaptığı konuşmada, “Bu tür geleneklerimizi yaşatmak çok önemli bir olay. Nazilli sanayi esnaflarımızın başlattıkları keşkek hayırlarını sürdürmeleri bizleri sevindiriyor. Ben bu organizasyonu gerçekleştiren esnaf arkadaşlarımızı kutluyor, hayırlarının ve dualarının Allah katında kabul olmasını diliyorum” dedi. 

57.20111210184650.jpg