Didim Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Garanti Bankası Didim Şubesi arasında oda üyelerine kredi kolaylığı sağlanmasına ilişkin protokol imzalandı.
Didim Esnaf Odası binasında gerçekleşen imza töreninde Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu, Oda 2. Başkanı Aydın Bener ve yönetim kurulu üyesi Metin Destici, Garanti Bankası Didim Şube Müdürü Erkan Arıcı, KOBİ Müşteri İlişkileri Yöneticileri Derya Güven ve Eda Semiz hazır bulundu.
İmza töreni öncesinde konuşan Oda Başkanı Yaşar Pektşoğlu, her yıl Garanti Bankası ile bu protokolü imzaladıklarını söyleyerek, “Amacımız kredi kullanacak olan üyelerimize bu anlamda olaylık sağlamak. Bu kapsamda Garanti Bankası ile bu çalışmayı yaptık. Odamıza ve üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Garanti Bankası Didim Şube Müdürü Erkan Arıcı da, Garanti Bankası olarak esnafın yanında olduklarını söyledi. Arıcı; imzalanan protokol ile oda üyesi esnaflara kredi ve faiz oranlarını uygun düzeylere çekildiğini belirtti.
Konuşmaların ardından oda üyelerine uygun kredi imkanı sağlayan protokol Başkan Pektaşoğlu ve Şube Müdürü Arıcı tarafından karşılıklı olarak imzalandı.
Protokol kapsamında oda üyelerine 10 bin TL kredi için 24 aya kadar 0,99 faiz, 20 bin TL kredi 24 ay süre içinde 1,09 faiz oranından yararlanacakları açıklandı.