AYDINPOST HABER SERVİSİ/Murat UÇKAÇ-Aydın Esnaf Odaları Birliği'nin dün akşam düzenlediği iftar yemeğinde Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun protokol için ayrılan masalar yerine Aydın Şoförler Odası Başkanı ve CHP'li Belediye Meclis Üyesi Semih Özmeriç'in bulunduğu masada ayrı olarak oturması dikkat çekti.

Esnaf Odaları Birlik Başkanı Hulusi Akşit'in ev sahipliği yemeğe, Aydın Valisi Kerem Al, AK Parti dsc_0026.20120731110000.jpgMilletvekili Mehmet Erdem, CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Garnizon Komutanı Tuğgeneral İbrahim Aydın, Cumhuriyet Başsavcısı Ekrem Yiğit, Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.  Mustafa Birincioğlu, Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre,  Kültür ve Turizm Müdürü Nuri Aktakka, Müftü Ömer Kocaoğul, AK Parti İl Başkanı Sadık Atay,AK Parti Merkez İlçe Başkanı Gökhan Ökten, MHP İl Başkanı Fevzi Köse,Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Dokuzlu, Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, sivil toplum örgütleri başkanları, oda başkanları ve daire müdürleri katıldı.

Yemek sonrası Müftü Ömer Kocaoğul'un iftar yemeğinin ardından yaptığı konuşmada, tüm İslam aleminin ramazan ayını birlik, beraberlik, barış ve kardeşlik içinde geçirmesini dileyerek yemek duasını okudu.

iftar duasının ardından açıklamalarda bulunan Hulusi Akşit yemeğe katılanlara teşekkür ederken, "Ramazan aylarında birlik beraberlik çok önemlidir. Bugünde oda başkanlarımız ve Aydın protokolümüz ile birlikte iftar yaptık. Esnaf Odaları olarak her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz iftar yemeklerimize devam edeceğiz" dedi.
 aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png

cercioglu-masa.jpg

dsc_0012.20120731110108.jpg

dsc_0018.20120731110145.jpg