AYDINPOST HABER SERVİSİ/Murat UÇKAÇ-AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ökten ve ekibinin bu seferki durağı Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odası oldu. Esnaf ve Sanatkarlar Odası Hulusi Akşit ve oda başkanlarının hazır bulunduğu ziyarette tüm esnaflar adına Ökten ve ekibine başarılar dileyen Akşit, “Sorunumuz çok. Meslek okullarına gereken değer verilmiyor. 87 odamız ve 87 odamıza bağlı 147 bin kişi halkımıza hizmet veriyor. Bu çok ciddi bir rakam. Sizlerle iş birliği içerisine girerek bu sorunlarımıza çare bulacağımıza eminim” dedi.

Merkez İlçe Başkanı Ökten ise, “Ağır bir sorumluluk aldığımızın farkındayız. Önümüzde ağır sınavlar var. 3 yıllık görev süremiz içerisinde beklentilerinize çare olmaya çalışacağız. Sizin yaptığınız görev çok önemli. 147 bin kişiyi temsil ediyorsunuz” dedi ve Akşit’in isteklerinin 147 bin üyenizin sesi olacağı için önemli olduğunu ifade etti.

Aydın’ın büyükşehir olması konusundaki çalışmaların da konuşulduğu ziyarette Ökten, “Şimdiden büyükşehir ünvanını hak etmiş bir şehir olma konusunda çalışıyoruz" derken Akşit ise, kamu binaların şehre yayılmasının Aydın iline daha faydalı olacağını belirterek, “Yapılabiliyorsa her mahallede bir kamu binası olması gerek. Kamu binası demek insan demek, çevresinde o işle ilgili iş yerleri demek. Her mahallenin çehresinin değişmesi demek” diye konuştu.

resim-074.20120402152805.jpg

resim-070.jpg

img_9421.jpg

resim-069.20120402152817.jpg