Aydın Genç İş Adamları Derneğine (AYGİAD) üye İşadamlarını eşleri bayram öncesi ihtiyaç sahiplerine giyisi yardımında bulundular.
AYGİAD derneği olarak Aydın"da bir çok faaliyette bulunan iş adamlarından sonra, bu defada iş adamı eşleri atağa geçti. Derneğe üye olan iş adamı eşleri kendi çabalarıyla topladıkları giysi ve ev tekstili ürünlerini ihtiyaç sahiplerine teslim edilmek üzere Aydın Ramazan Paşa ve Hasan Efendi Mahalleleri Muhtarlığına teslim ettiler.
Bayram öncesi ihtiyaç sahiplerine katkıda bulunmak istediklerini söyleyen AYGİAD Yönetim Kurulu Başkanının eşi Funda Yıldırım “Bayram öncesinde ihtiyaç sahiplerine ulaşmak istedik. Hasan Efendi Mahallesi Muhtarlığı tarafından yardımların ulaştırıldığını öğrendik. Amacımız ihtiyacı olan doğru insanlara ulaşmak. Önümüzdeki günlerde de kitap toplayıp, yine ihtiyaç sahiplerine dağıtmak istiyoruz. Bu gibi yardımların devamını getireceğiz” dedi.
Ramazan Paşa ve Hasan Efendi Mahalleleri Muhtar Vekili Akın Apaydın yapılan yardımdan çok memnun kaldıklarını belirtirken “ Yapılan yardımlarla bir çok ihtiyaç sahibi vatandaşa ulaşıyoruz. Biz sadece kıyafet ve giysi değil; kitap ve ev eşyası gibi yardımlarını da kabul ediyoruz ve mahallemizde bulunan ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz veya kendileri gelip buradan seçip götürüyorlar. Vatandaşlarımızdan yardımlar konusunda duyarlılık bekliyoruz” dedi.