Türkmen, takımın antrenmanın ardından yaptığı açıklamada, Eskişehirspor maçına en iyi şekilde hazırlanmaya çalıştıklarını söyledi.
 
Her iki takımın da ligde güzel futbol sergilediğini belirten Türkmen, şunları kaydetti.
 
“Milli takım maçları nedeniyle lige verilen arayı Orduspor olarak çok iyi değerlendirmeye çalışıyoruz. Teknik direktörümüz Metin Diyadin idaresinde çalışmalarını sürdüren futbolcularımız, bu aradan yararlanarak eskilerini mutlaka giderecektir. 15 Ekim Cumartesi günü Eskişehirspor gibi zorlu bir takımı sahamızda ağırlayacağız. Eskişehirspor maçı bizim için çok zor olacak. 3 puanı alan taraf biz olmak istiyoruz. Bu maçın çok zevkli ve yüksek tempoda geçeceğini tahmin ediyoruz. Ama biz Orduspor olarak böylesine zorlu maçları akıllı oynayıp, öyle kazanmak istiyoruz. Bu maç da öyle olacak. Futbolcularıma ve teknik heyete güveniyorum.”
 
Maça tüm taraftarları beklediklerini de ifade eden Türkmen, maçın bilet fiyatlarında indirime gittiklerini, bu nedenle de taraftarların tribünleri doldurmasını istedi.
 
HAZIRLIKLAR
 
Orduspor, kendi sahasında oynayacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.
 
Durugöl Tesisleri'nde, teknik direktör Metin Diyadin idaresindeki çalışmada, ülkelerinin milli takımlarında yer alan Bogdan Stancu ve Jean Jacgues Gosso ile sakatlığı bulunan Numan Çürüksü yer almadı.
Yaklaşık iki saat süren çalışmada mor-beyazlı ekip, düz koşu ve dar alanda paslaşma çalışmaları yaptı.