Selin Boronkay'ın adı şu sıralar Best Model Of The Turkey 2011'in birincisi Furkan Palalı ile anılıyor. Hatta Boronkay ile Palalı'nın yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı kulislerde konuşuluyor.

"Best Model Of The Turkey" yarışmasını geçtiğimiz yıl şimdilerde "Adını Feriha Koydum" dizisindeki rolüyle genç kızların sevgilisi olan Çağatay Ulusoy kazanmıştı. Ulusoy'un menajerliğini de yapan sosyetik organizatör Selin Boronkay'la aşk yaşadığı iddia edilmişti.

Hatta bu dönemde Boronkay, kendisinden 15 yaş küçük bir kişiyle aşk haberlerine birlikte hem güldüklerini hem de üzüldüklerini belirtip, böyle bir ilişkinin olmadığını açıklamıştı.

Bir dönem aynı evde kalan ikilinin arası Çağatay Ulusoy'un "Adını Feriha Koydum" dizisinden alacaklarına Selin Boronkay'ın haksız yere el koyduğu iddiası sebebiyle bozulmuştu.

YENİ BİRİNCİYLE ANILIYOR

Geçtiğimiz ay yapılan Best Model Of The Turkey yarışmasını da yine Boronkay'ın menajerliğini yaptığı Furkan Palalı kazandı. Şu anda da Boronkay'ın adı Palalı ile anılıyor. Ancak, Palalı bugün bir gazeteye verdiği röportajda "Hayatınızda birisi var mı?" sorusuna "Hayır, yok. Yarışma süreci çok meşakkatliydi. Hayatıma birini alıp da onu üzmek istemedim" diyerek yanıt verdi.

Tolga Karel'le evlenen Best Model Of The World ikincisi Azeri manken Günay Musayeva'nın menajerliğini de Selin Boronkay'dan başkası yapmıyor. Selin Boronkay ile "Best Model Of The Turkey" yarışmasını organizatörü Erkan Özerman yakın arkadaş ve Boronkay bu yarışmanın organizasyonlarında aktif görev alıyor.

(Habertürk)