Kıran, yönetimin İmparator'u yalnız bıraktığını iddia ederek, "Yüzüne bakın, o sevimli Fatih hoca gitmiş, yerini nefret dolu bakışlara bırakmış. Terim benim gözümde bir kahramandır. Ama şimdi endişeli ve güvensiz bakıyor. Bu çok tehlikeli... Yönetim, Terim'i sahipsiz bıraktı. yönetici Mustafa Sarıgül'ün açıklamalarına cevap bile vermediler. Bu çok acı!.." şeklinde konuştu.
 
Ujfalusi'nin kaptan olması ayıp!
 
Ligde 4. haftaya girilmesine rağmen Galatasaray'ın hâlâ sisteminin belli olmadığını vurgulayan Turgay Kıran, "Bir iskelet yok. Kaleci herkesi yanılttı. Santrforun yok, liderin yok. Fatih'in başarılı dönemlerinde daima iskeleti belli bir takımı olurdu" diye konuştu. Kaptanlığın Ujfalusi'ye verilmesini de eleştiren Kıran, "İki maç oynamakla G.Saray'a kaptan olunmaz. Arda'ya haksızlık etmişiz! Ujfalusi, kılık kıyafetiyle kaptanlığa uymuyor. Terim beni şaşırttı" ifadesini kullandı.
 
Zan futbol zevkini öldürüyor
 
Turgay Kıran, Gökhan Zan'a da tepki göstererek şunları kaydetti: Gökhan'ı artık kadroda görmek istemeyenler çok. Bu adam birçok kişinin futbol zevkini öldürüyor. Tüm bunlar yönetimin suçu. Birbirleriyle uğraşmaktan takımla ilgilenemiyorlar. Amatör şubelere bile 10 bin TL maaş ile idareci aldılar. Eskiden bu işler fahri yapılırdı. Bu mu G.Saraylılık ruhu.