Edinilen bilgiye göre olay, dün (pazartesi) akşam saat 18.30 sıralarında Üsküdar Bulgurlu Mahallesi Karlıdere Köprüsü üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Karlıdere Köprüsü üzerinde 3 arkadaşıyla muhabbet eden Soner Şahin, eski kız arkadaşıyla karşılaştı. Bir süre eski kız arkadaşıyla tartışan Şahin, tartışma büyüyünce tokat attı.

Yediği tokadın ardından adı öğrenilemeyen eski kız arkadaşı, "Sen bekle burada göreceksin" diyerek olay yerinden ayrıldı, bir süre sonra, yeni erkek arkadaşının da aralarında bulunduğu yaklaşık 20 kişilik grup olay yerine geldi.

Şahin ve arkadaşları İshak Küskü, Engin Çakıroğlu ve Burhan Demir'e bıçak ve satırlarla saldıran grup, daha sonra olay yerinden yaya olarak kaçtı. Kavga sonrasında kalbinden bıçaklanan 22 yaşındaki İshak Küskü tedavi için Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Yaralanan Engin Çakıroğlu ve Burhan Demir ise Haydar Paşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi edilen Demir'in böbreğinin alındığı ve hafif şekilde yaralanan Soner Şahin ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Olaya karışan ismi henüz öğrenilemeyen eski sevgilinin arkadaşları ise polis tarafından göz altına alındı.

Milliyet