Tolgahan Sayışman'ın diziye sonradan katılan ve tanıştığından beri yıldızının hiç barışmadığı Selen Soyder ile İtalya'da Aşıklar Çeşmesi'nde çekilen fotoğraflarını gören Serenay Sarıkaya, yakınlarına şoke olduğunu söylese de Twitter sayfasına her şeyi normal karşıladığını belirten bir tweet yazdı.

Söz konusu fotoğrafların yayınlanmasının ardından kafalarda acaba ikili arasında bir ilişki mi başladı soruları belirmişti.

Bunun üzerine twitterdan bir açıklama yapan Sarıkaya, "Miniminnacık şeyleri büyütmek tarzım değil, hayatta her şey kısmet. Bunda kınanacak ayıplanacak bir Şey yok. ortada sinir krizi falan da yok" mesajı yazdı.

TOLGA SAYIŞMAN VE SERENAY SARIKAYA NEDEN AYRILMIŞTI

Oyuncu – manken Serenay Sarıkaya, 'Lale Devri' dizisinde birlikte oynadığı Tolgahan Sayışman'dan ayrılma nedenini geçen sene Uğurkan Erez'in doğum günü partisinin çıkışında açıklamıştı.

Sayışman'ın kendisini 23 yaşında bir voleybolcuyla aldattığı için ayrıldıkları dedikodularını yalanlayan güzel oyuncu, söylemişti:

"BAŞKA SEBEPLER VAR"

"Bunları okudukça çok üzülüyorum. Tolgahan, çok sevdiğim biri ve böyle bir şey yapacağına inanmıyorum. Biz iyi anlaşıyoruz ama hem birliktelik hem set fazla geliyordu. Ayrılmamızın başka sebepleri de var. Tolgahan'a saygı duyduğum için ayrılık evresini güzel atlatmak istiyorum."

Sabah