Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ile Nazilli Belediyespor Başkanı Engin Topçu, Nazilli"de 3 yıl hizmet veren ve İl Emniyet Müdür Yardımcısı olarak Aydın"a atanan Abdullah Günal"a Aydın"da teşekkür yemeği verdi. Nazilli Belediyespor Yönetim Kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu yemek, Aydın Park Otel Restorant"ta verildi. Yemekten sonra Emniyet Müdürü Abdullah Günal"a, Nazilli"deki başarılı hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verildi.
Aydın Park Otel Restoran"ında verilen yemekte konuşma yapan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık; “Sayın Emniyet Müdürümüz Abdullah Günal, hizmet yaptığı süre içerisinde Nazilli"yi bir huzur kenti haline getirmiştir. Nazilli Emniyeti müdürümüzün çalışma döneminde güvene dayalı Emniyet-Halk işbirliğini gerçekleştirmiştir. Sayın müdürümüzü unutmamız mümkün değildir. Aydın"da İl Emniyet Müdür Yardımcısı olarak Nazilli"nin de içinde bulunduğu Sultanhisar, Yenipazar, Karacasu, Bozdoğan, Kuyucak ve Buharkent ilçe emniyet müdürlüklerinin çalışmalarından sorumlu il emniyet müdür yardımcısı olarak görev yapması onun Aydın"daki değerini ve kendisine duyulan güveni ortaya koymaktadır” dedi.
Emniyet Müdürü Abdullah Günal ise; “Bizler devletimizin temsilcileriyiz. Nazilli, hizmet hayatımda çok önemli, unutulmayacak bir yeri var. Bize verilen en büyük taktir de halkımızdan gelen bu teşekkürlerdir. Nazilli halkına ve Nazilli Belediyespor camiasına teşekkür ediyorum” diye konuştu.