Ayrılık öncesi aradı

Övet, önceki gün çıkan yazısında şu satırlara yer verdi: "Durumu ben boşanmadan bir hafta önce Işın Karaca'nın 'Ah arkadaşım çok üzüldüm. Ne kadar da yakışıyordunuz. Kesin bitti mi...' diye ağzımı araması ile hissettim. Normalde böyle özel konularda konuşmadığım biri beni neden arasın ki!

Gazetelere haber yolladı

Üstelik 10 yıllık aşkı Erdem Yörük tarafından aldatılmış ve o kadına taciz mesajları çeken bu kadar hassas bir kadın... Bu telefon görüşmesini yaptıktan ve boşanma gerçekleştikten hemen sonra Karaca'nın en yakın arkadaşları belli gazeteleri arayıp, 'Işın Karaca, Sedat Doğan ile aşk yaşıyor' demeye başladıktan sonra kesin olarak öğrenmiş oldum.

Gündeme gelmek istedi

Keşke Işın, beni aradığında 'Ya Esin aşık oldum. Bir şeyler hissediyorum. Başkasından duyacağına benden duy' deseydi. Yapamadı, yapamazdı da. Çünkü o yaralı bir kadındı. Şimdi birçok kişi kıskandığım için bu haberi yaptığımı
düşünebilir. Hayır ben tamamen albüm arafesinde olan Karaca'nın bir aşk haberi ile gündeme gelmek için çırpındığını gördüğüm için yardımcı oluyorum.

Yuva yıkan kadın değilim

Işın Karaca, Övet'in yazısıyla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Evet ilişkimiz doğrudur ama beni yuva yıkan ikinci bir kadın yerine koyması üzücüdür. Ben bekarım. Kimseyi kimsenin elinden almadım. Sedat da eşinden boşanmış, bekar
bir erkek. Sedat'la güzel bir ilişkimiz başladı ve ikimiz de mutluyuz."