Tümer'in Star TV'deki 'Süperstar Aile' yarışmasında jüri olması Habertürk yönetimini rahatsız etmiş ve Tümer'e rest çekilmişti.

Saba Tümer ise Mehmet Ali Birand'dan CNNTURK'e geçmesi yönünde gelen teklifi kabul ederek yeni bir anlaşma imzalamıştı. Bu arada Habertürk'e de yüklü miktarda bir tazminat ödemek durumunda kalmıştı.

CNNTURK'te önceki akşam ilk canlı yayında Musa Uzunlar'ı ağırlayan Saba Tümer, dün akşam ise, Yeşilçam'ın eski yıldızlarından Meral Zeren'i ağırladı.

Programın ilerleyen dakikalarında programın canlı yayınlandığı anonsunu yapmak durumunda kalan Saba Tümer, bunun nedenini açıklarken, eski kanalına bir gönderme yapmayı da ihmal etmedi.

Tümer, "Bu arada hatırlatayım. Biz CNNTURK ekranlarında canlı canlıyız. Bazıları benle beni vurmaya çalışıyor. Alternatifim yok ya! Onun için CNNTURK artık. Bütün izleyicilerimize duyuralım" dedi.

Saba Tümer, Habertürk'e yaptığı bu göndermede, aynı grubun diğer kanalı olan Kanal 1 ekranlarında, geçen sezonun son programının yeniden yayına konulmasını söylemeye çalışıyordu. Zira tam aynı saatte Kanal 1'de, Saba Tümer'in geçen sezon Habertürk ekranlarında Sibel Can ile yaptığı sezonun son programı ekrana gelmekteydi.

Saba Tümer, bir reklam arasından sonra saatin kaç olduğunu söyleyerek programın canlı yapıldığını ispat etme gereği duydu. Tümer, bundan sonra her reklam arasından dönüşte izleyicilere saati söyleyeceklerini belirtti.

Televizyon Gazetesi