Galatasaray’ın eski yöneticilerinden Taner Aşkın, teknik direktör Fatih Terim’e destek verdi. Melo transferi sonrası istifa kararı aldığı şeklindeki haberler için Terim’in “konuşulanlar abartılarak medyaya yansıyor” söylemine katıldığını belirtti. 
 
Orçun ÖZATEŞ- Telegol- BUGÜN
 
Yönetimin içerisinde her dönembasına haber sızdıran kişiler olduğunu ifade eden Aşkın, “Bizimyönetimimiz zamanında basına kimlerin haber sızdırdığını biliyorduk. Bizde de köstebek vardı.O şahsın yanında pek bir şey konuşmuyorduk. Konuştuğumuz zaman da anında basına sızdırılıyordu. Yönetimkurulu toplantılarında telefonu açık bıraktıklarını dahi gördük” dedi. 
 
Geçtiğimiz sezon Galatasaray kadrosunun güçsüz olduğunu söyleyenlere de cevap veren Aşkın, “Liverpool maçı kadrosunda bizim dönemimizde top koşturan 8 oyuncu vardı” ifadelerini kullandı. 
 
Yönetime eleştiri 
 
Mevcut Galatasaray yönetimini de eleştiren Taner Aşkın, “Bu yönetimhiçbir zaman tambir yönetimolmadı. Bundan daha fazlası da olmaz. Şimdi Fatih Terimtakımı aldı götürüyor. Allah vermesin bu takımkötü sonuçlar almaya başladı. Faturayı kime kesecekler? Fatih Terim’e kesecekler. Terimne diyecek biliyormusunuz? Yönetimiçinde sorunlar vardı diyecek. Rijkaard da ‘Yönetimdeki bölünmüşlük takıma yansıdı. Bu takıma yapacağımbir şey yok’ dedi. Terimde işte aynılarını söyleyecek” ifadeleriyle geçmiş dönemlere dayanarak takımla ilgili öngörülerde bulundu. Galatasaray’ın küme düşecek olsa dahi şike yapmayacağını savundu.