İstanbul Küçükçekmece Eski Belediye Başkanı Nurettin Şen dün akşam alacak verecek meselesi nedeniyle müteahhit Atalay Coşkun tarafından öldürüldü

KÜÇÜKÇEKMECE eski Belediye Başkanı Nurettin Şen (63), ödeyemediği borçları nedeniyle vurularak öldürüldü. 1994"te Küçükçekmece"de DSP"den belediye başkanı seçilen Şen, son yerel seçimler için de CHP"nin belediye başkanı adayı olmuştu. İddialara göre seçim süresince büyük harcamalar yapan evli ve 3 çocuk babası Şen, harcamaların altından kalkabilmek için müteahhit arkadaşı Atalay Coşkun"dan borç para aldı.

Seçimden önce borçlandı

Seçimin ardından borçlarını ödeme sözü veren Şen"in planları, rakibi AK Parti Belediye Başkan adayı Aziz Yeniay"ın kazanmasıyla son buldu. Zor duruma düşen Şen, aldığı borçları ödeyememeye başladı. Coşkun acil paraya ihtiyacı olduğunu belirterek Şen"den parasını istedi. Şen ise ödeyemeyeceğini söyledi. Bunun üzerine Coşkun arkadaşı Şen"i konuşmak için işyerine çağırdı.

Kafasına sıktı

Şen, Coşkun"un işyerine gitti. İki arkadaş arasındaki tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Coşkun, belindeki silahı çekerek Şen"e ateş etti. Başından aldığı tek kurşunla Şen olay yerinde hayatını kaybetti. Coşkun ise Sefaköy Polis Merkezi"ne giderek teslim oldu.

NURETTİN ŞEN KİMDİR?

CHP"nin geçtiğimiz mahalli seçimlerde Küçükçekmece Belediye Başkan adayı olan Nurettin Şen, 1994"te Küçükçekmece"de DSP"den belediye başkanı olarak seçilmişti. Daha sonra DSP ile yollarını ayıran Şen, belediye başkanlığını Hüsamettin Cindoruk"un partisinde devam ettirdi