Yurt gezisi kapsamında Aydın il ve ilçelerini ziyaret programına alan Koray Aydın Kuşadası ziyareti sonrasında gerçekleştirdiği MHP Söke İlçe teşkilatı ziyaretinden partilileri ile buluştu. Eski Bakan Koray Aydın’ı Söke MHP İlçe Başkanı Metin Mutafoğlu, İl Genel Meclis Üyeleri Mehmet Ali Oklay ve Orhan Ateş, Kadın Kolları Başkanı Yeşim Sümer başta olmak üzere çok sayıda partili karşıladı.

“MHP KURULTAYLARINDA KAZANAN VE KAYBEDEN OLMAZ”

4 Kasım’da yapılması gündemde olan MHP Genel Merkez Kurultayı’nda genel başkanlığa aday olacağı yönünde ismi geçen Koray Aydın; Söke ziyaretinde ‘adayım’ demedi ama adaylık sinyalleri verdi. Kongre ve kurultayların siyasetin olgunlaşması ve gelişmesi için doğru zeminler olduğunu belirten Koray Aydın; kendinin daha önce de aday olduğunu, bu konuda düşüncelerinin de belli olduğunu söyledi. Aydın; “Adaylığımı zamanı gelince açıkça söyleyebilecek bir arkadaşınızım” ifadesini kullandı. MHP genel kurul ve kurultaylarında kaybeden yada kazananın olmayacağını belirten Koray Aydın; tarafların ülküdaşlık bağlılığı içinde hizmetlerine devam edeceğini söyledi. Aydın; “Millete hizmet mücadelesi sonsuza kadar devam eder” dedi.

“HALKA İNMELİ VE BIKMADAN ANLATMALIYIZ”

Türkiye’nin karamsar bir tablo içinde olduğunu ve iyi politikalarla yönetilmediğini ifade eden Eski Bakan Koray Aydın; ne yapılması gerekiyorsa hemen yapılması gerektiğini ve sonunda ‘vah vah’ denilmemesi gerektiğini söyledi. Yapılan yanlışlıkları halka inerek vatandaşa bıkmadan, usanmadan anlatılması gerektiğini belirten Koray Aydın; “Vatandaşı bilgilendirmeli ve farkındalığı yaratmalıyız. Halkın gücünü ortaya çıkarmalıyız. Bizim görevimiz bu olmalı” dedi. Koray Aydın ekonomi değerlendirmesi de yaparak 2001 yılındaki işsizlik rakamlarının bugün üzerine çıkıldığına vurgu yaparak; Hükümeti rakamlarla oynayıp vatandaşı kandırmakla suçladı. Koray Aydın; “Lafla bu işi götürenler her şey iyi gibi gösterip, milleti uyutuyorlar. Demek ki bizim de anlatımlarımızda eksiklik var. Ancak bıkmadan anlatacağız” diye konuştu.

 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png