11 Eylül saldırılarını Amerikan hükümetinin gerçekleştirdiğini iddia eden eski ajan, Hazret-i İsa'nın travestiler gibi giyindiğini söyledi.

İNGİLTERE'de, girdiği bulanımın sonucunda, kendisini `Mesih' ilan eden eşcinsel eski MI5 ajanı, Hazret-i İsa'nın travestiler gibi giyindiğini ve 11 Eylül saldırılarının Amerikan hükümeti tarafından gerçekleştirildiğini iddia etti. 2012 yılının dünyanın sonu olduğunu da iddia eden eski ajan hakkında `Devlet Gizlilik Yasası'nı ihlal ettiği gerekçesiyle soruşturma başlatıldı.

Dorking'deki boş bir çiflik evinde yaşayan ve bir dönem `İngiltere İç İstihbarat Servisi'nde (MI5) `ajan-muhbir' olarak görev yapan 43 yaşındaki David Shayler, kendisini `Mesih' ilan ederek, 2012 yılının da dünyanın sonu olduğunu ilan etti. Bunalıma girdiği belirtilen eşcinsel Shayler, New York'taki 11 Eylül saldırılarının Amerikan hükümeti tarafından gerçekleştirildiğini öne süren ve travesti gibi kadın kıyafetleri giyip, genç erkeklerle seks yapmaktan büyük zevk aldığını anlatan eşcinsel Shayler, Hazret-i İsa'nın da kadınsı giyinen biri olduğunu öne sürdü.

İSA OLDUĞUNA İNANIYOR

Bir çiflik evinde `Rainbow Movement' grubu üyesi 8 arkadaşıyla birlikte yaşadıklarını ve oldukça mutlu olduğunu söyleyen eşcinsel eski ajan Shayler, "İsa olduğuma kalpten inanıyorum ve insanlığı korumak için buradayım" dedi. Kadın elbiseleri giymekten de çok hoşlandığını belirten ve kendisine `Delores Kane' diye hitap edilmesini isteyen Shayler, kadın elbisesi giymesinin nedenini `Bu kehanetlerin bir bölümü, çünkü İsa da kadınımsı giyinmekten zevk alıyordu' diye ifade etti.

`KENEVİR YETİŞTİRSEK ÖZGÜRÜZ'

Dünyayı kurtarmak için görevlendirildiğini vurgulayan Shayler, "Dünyayı korumak için bir plan yaptık. 4 ayda kenevir yetiştireceğiz. Eğer hepimiz kenevir yetiştirirsek özgür olabiliriz. İnsanlar özgürlük elde etmesin diye kenevir yetiştirmeyi yasadışı yaptılar.

İşgalci olmakla suçlanan, fakat suçlamaları reddeden Shayler, "Mortgage (ipotek), vergi veya park ücreti ödemek zorunda değiller. Hükümet ve bankalar, imzalarımızı kullanarak bizi zorla bu sözleşmelere dahil etmeye çalışıyorlar. Hükümet, rızamız olmadan yasaları dayatıyor. Hükümet, bizim rızamız olmadan yasaları zorla uygulayamaz" diye konuştu.

ESKİ EŞİ, MI5 İLE HÜKÜMETİ SUÇLADI

Shayler'ın içinde bulunduğu durumun kendisini çok üzdügünü ve daha önce de sinir krizleri geçirdiğini söyleyen 40 yaşındaki eşi Annie Machon, eski eşinin içinde bulunduğu bugünkü durumdan MI5 ve hükümet yetkililerini sorumlu tuttu.

Machon, "David iyi ve onurlu bir adam. Fakat birçok sinir krizi geçirdi. O mükemmel bir hatipti, ama şimdi bu halde. Onu bu hale getiren ve hayatını mahveden MI5 ve hükümet yetkilileridir" dedi.