Manisa'da tarlada kendi diktiği zeytin ağacının dibinde oturup dinlenmek isteyen 63 yaşındaki Aziz Güllü, eşinin kollarında kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi. Eşinin kalp krizi geçirdiğini fark eden Leyla Güllü ise cep telefonuyla 112 ekiplerini çağırdı ve ekipler gelene kadr eşini yaşatmak için uğraş verdi.

Yıllar önce Saruhanlı ilçesi Büyükbelen beldesinden eşiyle birlikte çalışmak için Manisa merkez Barbaros Mahallesi'nde bir çiftliğe gelen Aziz Güllü (63), kendisinin dikip büyüttüğü zeytin ağacının altında eşi Leyla Güllü ve torunuyla dinlenmek istedi. Ancak bu sırada yaşlı adam kalp krizi geçirdi. Eşinin kalp krizi geçirdiğini fark eden Leyla Güllü, hemen cep telefonuyla 112 Acil Servis ekiplerini arayarak "Yetişin, eşim kalp krizi geçiriyor" diyerek adresi verdi. Yaşlı kadın, bir yandan sağlık ekiplerini beklerken, bir yandan da eşini hayatta tutmaya çalıştı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, yaşlı adamın kalbinin durduğunu belirledi. Yapılan müdahalelere rağmen Aziz Güllü hayata döndürülemedi. Doktorlar Aziz Güllü'nün yaşamını yitirdiğini belirterek olay yerine polis çağırdı. Polisin incelemesinin ardından Aziz Güllü'nün cesedi cenaze aracıyla alınıp Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Eşinin kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşayan Leyla Güllü ise "O benim ve çocuklarımın, evimizin direği idi. Yaşamını yitirdiği zeytin ağacını kendisi dikmişti, 'altında dinleneyim' dedi, ama bu kez gözünü açamadı" diye gözyaşı döktü.

HABERTÜRK