Merkeze bağlı Kuyucak köyünde ikamet eden 7 buçuk aylık hamile Ç.A. (21), çiftçi olan kocası ile ailevi bir sebepten dolayı tartıştı. Sinirlenen koca, eşini tekme tokat döverek hastanelik etti. Vücudunda morluklar oluşan anne adayı, köy minibüsüne binerek kent merkezine geldi. Vücuduna aldığı darp nedeniyle kendini iyi hissetmeyen hamile kadın, Emniyet Müdürlüğü kontrol noktasına sığındı. 

Görevli polislere darp edildiğini söyleyen çaresiz kadın, polisten yardım istedi. Polis, sağlık görevlilerini arayarak ambulans çağırdı. Emniyet Müdürlüğü'ne gelen sağlık görevlileri, ilk müdahaleyi ambulansta yaptıkları genç kadını daha sonra Adıyaman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne götürdü. Tedavisine başlanılan genç kadının vücudunda morluklar oluştuğu belirlendi. Kendi ve karnındaki bebeğinin genel sağlık durumları iyi olan Ç.A., her türlü ihtimale karşı 24 saat gözetim altında tutuldu. 

24 saatlik gözetim süresinin ardından taburcu edilen genç kadın, jandarma nezaretinde Adıyaman Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Genel cerrahi uzmanının da kontrol edeceği anne adayının daha sonra jandarma ile köydeki evine götürüleceği öğrenildi. 

Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Zülfikar Işık, darp edilen hamile kadının 24 saat gözetim altında tutulduğunu söyledi. Işık, genç kadının ve karnındaki bebeğinin herhangi bir hayati tehlikesinin bulunmadığını belirterek, şunları söyledi: 

"Çok uzun zamandan beri acil servisimize eşi tarafından dövülerek, yaralanarak müracaat eden hasta olmamıştı. Dün akşam saatlerinde acil servisimize eşi tarafından dövülerek yaralanan bir bayan müracaat etmişti. Hasta kadın doğum uzmanı doktorumuz tarafından değerlendirilerek, gözlem amacıyla Kadın Doğum Servisi'ne yatırılmış ve bir günlük gözlemin akabinde hamilelik riski kalmadığı düşünülerek taburcu edildi. Taburcu sonrası her türlü ihtimale karşı genel cerrahi uzmanı tarafından kontrol edilmek üzere
Adıyaman Devlet Hastanesi'ne gönderildi. Aile içi şiddetin sebebi olarak en başta eğitim noksanlığı, ekonomik ve sosyal problemlerin geldiğini düşünüyoruz. Eşlerin birbirlerine karşı daha sevgi ve saygıyla bakmalarını tavsiye ediyoruz."