Olaydan sonra tutuklanan eşinin cezaevinden kendisine Sevgililer Günü'nde özür mektubu yolladığını söyleyen Murat Öztürk, "En büyük korkum, cinsel organımın yanmasıydı. Çok şükür orayı yüzde 30 hasarla kurtardım. Bu nedenle ondan şikayetçi olmayacağım ama boşanacağım" dedi.

Merkez Osmangazi İlçesi'ne bağlı Kuştepe Mahallesi'nde oturan Murat Öztürk, 13 yıl önce ilk evliliğinden 6 çocuk sahibi olan Emine Öztürk ile evlendi. Gördüğü tüm tedavilere rağmen çocuğu olamayan Murat Öztürk, Emine Öztürk'ün çocuklarını da yanına alarak birlikte yaşamaya başladı. Son bir yıldır Murat Öztürk'ün kendisini aldattığını düşünen ve sürekli kıskançlık nedeniyle tartışan Emine Öztürk, 1 Şubat günü gece eve alkollü gelen eşiyle yine tartıştı. Murat Öztürk'ün sızıp uyumasına sinirlenen Emine öztürk, sabaha karşı kocasının cisel organına kaynar su döküp yatak odasının kapısını kilitledikten sonra çocuklarıyla birlikte evden ayrıldı.

Acılar içersinde uyanan Murat Öztürk, odadan çıkmak istedi. Kapının kilitli olduğunu farkeden Öztürk, bu kez 112 Acil Servisi'i cep telefonuyla arayarak, yardım istedi. Daha sonra üzerine aldığı çarşafla, bulunduğu odanın camını kırıp dışarı çıkan Öztürk'ü, eve doğru gelen sağlık görevliler karşıladı. İlk müdahelesi Muradiye Devlet Hastanesi'nde yapılan inşaat işçisi, daha sonra Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Murat Öztürk'ün Tıp Fakültesi Hastanesi'ndeki yanık ünitesinde günlerdir devam eden tedavisi geçen hafta tamamlanıp taburcu edildi. Olaydan sonra tutuklanan Emine Öztürk'ün, kendisinden bu şekilde intikam alacağını hiç düşünmediğini söyleyen Murat Öztürk, "Allah kimsenin başına vermesin. Çok canım yandı. Bana cezaevinden 14 Şubat Sevgililer Günü'nde mektup gönderdi. Üzgün olduğunu söyleyip, çocukları için şikayetçi olmamamı istedi. En büyük korkum, cinsel organımın yanmasıydı. Çok şükür orayı yüzde 30 hasarla kurtardım. Bu nedenle şikayetçi olmayacağım ama kesinlikle boşanacağım" diye konuştu.

DHA