Yasağa rağmen kapalı alandarda sigara içmeye devam eden Okan Bayülgen'e Sağlık Bakanlığı'ndan sonra eşinden de ihtar geldi.

Doğuma sayılı günü kalan Şirin Ediger, "Kocama evde asla sigara içirtmem" dedi...

Kapalı mekanlarda sigara içen eşi Okan Bayülgen'e eşi Şirin Ediger de tepkili. Birkaç gün sonra doğum yapacak genç anne adayı Ediger, "Okan evimizde sigara içemez" dedi.

Hamileliğinin son günlerini yaşayan Okan Bayülgen'in karnı burnunda eşi Şirin Ediger, Ankara'da yaşayan annesiyle Bebek'te yürüyüş yaparken objektiflere takıldı. Gazetecilerle konuşmaktan hoşlanmayan Ediger, büyük tepki alan eşinin yasağa rağmen sigara içmesini değerlendirdi. Ediger, "Orası açık bir otopark. Basında yazıldığı gibi kapalı bir otopark değil. Yanlış bir tanımlama olmuş" dedi. Şirin Ediger, basın mensuplarının "Çocuğunuz doğduktan sonra eşinize evde sigara içirtir misiniz?" sorusuna ise "Elbette içirtmem. Zaten Okan da evde içmeyi tercih etmez" dedi.

NEZARETE GİDER UYARISI

Geçen hafta kapalı otoparkta sigara içerken görüntülenen Bayülgen basın mensuplarına 'Sigaramı içer, cezamı öderim" demişti. Ardından pek çok ünlü Bayülgen'in bu tavrını eliştirmişti. Sağlık Bakanlığı yetkilileri ise Bayülgen'e cevap olarak "Bir kişi cezaya rağmen eğer ısrar ediyorsa ve yasaya muhalefet varsa nezarete gider" açıklamasını yapmıştı. / vatan