Mersin"de 1 Şubat"ta yanında çalışan kasiyer kızı kandırıp kaçırdığı ileri sürülen market müdürü 29 yaşındaki Murat Ş."nin eşini dövdüğü, ardından özür mektubu bırakıp, kızı kaçırdığı belirlendi.

Murat Ş., eşinin polise teslim ettiği mektupta yaptıkları için pişman olduğunu iddia etti.

Günlerdir kayıp olan Murat Şen ile kaçırdığı 16 yaşındaki Ö.Ö., yapılan aramalara rağmen bulunamazken; market müdürünün 5 yıllık eşi 2 çocuk annesi 24 yaşındaki Mehtap Ş., eşinin evi terk ettiği gün kendisine bıraktığı mektubu polise teslim etti. Eşini döven, bu olay nedeniyle eşine hitaben özür ve veda mektubu yazan, ardından kasiyer kızı kaçıran Murat Ş., mektubunda, şu ifadelere yer verdi:
“Canım ben gidiyorum belki bir gün dönerim belki de hiç gelmem. Çocuklara iyi bak. Kızım benim her şeyim, bunu bil. onun tırnağına tüm dünyayı bile değişmem. İkimiz artık iyi olamayız. Kızımızın ikimiz arasında ezilmesini istemem. Evdeki tüm eşyaları al, istersen sat. Ben sana vurmak istemedim, ama vurdum elim kırılsın. Kızımın o hali aklıma geldikçe kahroluyorum. Beni arama, belki de ölürüm sizi çok seviyorum. Kızım büyüdüğünde beni sorarsa "öldü" de, inşallah mutlu olursunuz. Tamam hatalıyım ama benim de psikolojim bozuldu. Şu an ne yaptığımı bilmiyorum. Sizleri çok seviyorum. Sizlerden defalarca özür diliyorum. Belki de çok zorluk çekeceksiniz ama sen güçlü bir kadınsın, eminim bu işten kurtulursun beni sakın aramayın. Bizimkilere de "Birden kayboldu" dersin. Yaptıklarım için çok pişmanım. Sakın telefonunu kapatma belki arada kızımın sesini duymak isterim. Bana bunu çok görme. Beni biraz seviyorsan bunu yap.”

"KORKUTARAK KAÇIRDI"

Market müdürünün kasiyer kızı kaçırmasıyla ilgili haberlerin gazetelerde yayınlanmasının ardından gelen ihbar telefonlarında Antalya"da görüldüğü belirtilen Murat Ş. ile Ö.Ö."nün bir an önce bulunmasını isteyen anne 35 yaşındaki Rahşan Ö. ise, “Kızım ne olur, onun elinden kaç” dedi. Kızını 1 Şubat"ta yatağında bulamayınca gittikleri markette Müdür Murat Ş."nin de işe gelmediğini öğrenip, müdürün de evde olmaması üzerine kızlarının kaçırıldığını öğrendiklerini kaydeden Rahşan Ö., şunları söyledi:
“Olaydan sonra yaptığımız araştırmada ilginç detaylara da ulaştık. Murat Ş., eşini pazar günü dövmüş. Dayak sonrası eve gelen kayınbiraderi ile de tartışıp kavga etmiş. Kayınbiraderi, "Gidip marketi ayağa kaldıracağım. Herkese senin Ö. ile ilişkin olduğunu söyleyeceğim. Ö."nün ailesine de ilişkini anlatacağım" diye tehdit etmiş. Pazartesi sabahı kızım eşofmanıyla çıkmış, yanına başka hiç bir kıyafetini almamış. Murat kızımın cep telefonuna mesaj bırakıp, büyük ihtimalle "Ailen duyarsa seni öldürür" diye kandırmıştır. Yoksa, rızasıyla kaçan bir kız önceden hazırlığını yapıp, bazı eşyalarını toplardı.”

Ailelerinin Şanlıurfalı bir aşirete mensup olduğunu bildiren Rahşan Ö., kızına, “Ne olur bizden korkma. Sana zarar vermeyeceğiz. Sen bizim canımızın bir parçasısın. Ne olur dön” çağrısı yaptı.

EŞİ BOŞANMAYA HAZIRLANIYOR

Yaşanan olaydan dolayı boşanma davası açmaya hazırlanan Mehtap Ş. ise, uzun süredir kendini aldattığından kuşkulandığı eşini takibe aldığını belirterek, “Pazar günü beni dövünce ailem eve geldi. Ö. ile ilişkisini bilen kardeşim bu durumu kızın ailesine söylemekle tehdit etti. Çok telaşlanıp öfkelenmişti, ama bu çılgınlığı yapacakları aklımızdan geçmemişti. Bir de utanmadan mektubunda pişman olduğunu söylüyor” diye konuştu.- DHA