Eşiyle boşanmak üzere olan eski milli futbolcu Alpay Özalan"ın, mal paylaşımından kaçırmak için milyonluk mülklerini çok ucuz fiyata sattığı iddia edildi.

Siirt Jetpaspor"un yeni sahibi eski milli futbolcu Alpay Özalan özel hayatında zor günler geçiriyor. 13 yıllık eşi eski manken Cansel Özzengin ile evliliğini bitirmek üzere olan Özalan"ın, mal paylaşımı öncesi milyonluk gayrimenkullarını değerinin çok altında satışa çıkardığı öğrenildi. Metrocity"deki 2+1 ve 4+1 iki dairesini satışa çıkartan Alpay"ın müşterilerinden birinin de Pınar Eliçe olduğu ortaya çıktı. İddiaya göre, Eliçe, eski sevgilisi Mehmet Çelik ile birlikte ünlü futbolcuya evleri neden sattığını sordu ve ondan "Eşimle sorunlar yaşıyorum, bütün malları elden çıkartmak istiyorum" yanıtını aldı. Alpay"ın bu konuşmadan kısa bir süre sonra 2 daireyi de çok ucuz fiyata sattığı öğrenildi. Ünlü futbolcunun 2 milyon dolar değerindeki lüks daireyi 1 milyon 250 bin dolara elden çıkarttığı söyleniyor.

Mezdeke kıskacında

Siirt Jetpaspor"u aldığı günün ertesinde ismi kaçamak iddiasıyla gündeme gelen Alpay Özalan"ın Etiler Keops"da eğlendiği gece Mezdeke Grubu"nun dansözü Aynur ile yakınlaştığı iddia edildi. Özalan"ın o gece Aynur ile samimi görüntüler sergilediği de öne sürüldü. Ünlü futbolcunun o gece şarkıcı Pınar Eliçe ile yakınlaştığı iddia edilmişti. Eliçe dün avukatı Engin Yeşilyurt aracılığıyla Kadıköy Adliyesi"ne başvurduğunu belirterek “Alpay"ın çocuklarımla kaldığım rezidance"a geldiğini iddia ettiler. Mahkemeye oturduğum rezidance"ın kamera görüntülerini delil olarak sundum” dedi.