AYDINPOST ÖZEL - Rıdvan Eşin'in Disiplin Kuruluna sevk edilmesinde, Aydınpost Haber Sitesinde yazdığı "Ah İsmail Ah!" başlıklı yazısının etkili olduğu iddia ediliyor.

Konu ile ilgili olarak Aydınpost Haber Merkezi'nin sorusunu yanıtlayan Ak Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay, Rıdvan Eşin'in Disiplin Kurulu'na sevk edildiğini doğruladı.

Disiplin Kurulu'na sevk edildiğini Aydınpost'tan öğrendiğini açıklayan Rıdvan Eşin, "Disiplin Kurulu'na gönderilme gerekçesini bilmiyorum" dedi.

Mensubu bulunduğu ve Belediye başkan aday adayı olduğu Ak Parti tarafından bu gibi işlem yapılmasını gerektiren herhangi bir tutum ve davranış içinde bulunmadığını iddia eden Rıdvan Eşin, "Aday adaylığı süreci tamamlandığında bile görevden kaçmayıp partimizin bize verdiği görevleri layığıyla yerine getirmeye devam ettik. Bu konuda kırgınlığımız söz konusu olmadı" diye konuştu.

Ak Parti demeokratik bir parti olduğunu savuna Eşin, "Demokrasi gereği, genel başkan da olsa eleştirilebilir. Parti adlarında demokrasi geçtiği halde demokratik olmayan partiler de inşaallah bundan feyz alırlar" dedi.
Disiplin Kurulu'na sevkinde, kaleme aldığı "Ah İsmail Ah!" başlıklı makalesinin etkili olabileceğini hatırlattığımız Rıdvan Eşin, "Yazıda, disiplin kuruluna sevk edilecek bir neden olduğunu düşünmüyorum!" şeklinde konuştu.

Ak Parti'den Disiplin Kurulu'na sevkine dair herhangi bir resmi belgenin ya da bilginin kendisine ulaşmadığını anlatan Rıdvan Eşin, ulaştığında kendisinin de söyleyecek sözünün olduğunu ifade etti.