AK Parti içerisinde aday adaylığını en son açıklayan isim olmasına karşın, bugüne kadar yaptığı tanıtım çalışmaları ile adını tüm Aydın halkına ezberleten AK Parti Aydın Belediye Başkan aday adayı Rıdvan Eşin, şimdi de eve ziyaretlerine başladı.

Diğer aday adaylarının aksine, halk ile iç içe olmayı tercih eden ve her gittiği yerde vatandaşlarla sıcak diyaloglar içerisine giren Eşin, AK Parti içerisinde de büyük bir taraftar kitlesine ulaştı.
Ocak ayının ilk haftasında Aydın'da yapılacak temayül yoklamasında en şanslı adaylardan biri olarak görülmeye başlanan Eşin'in anket çalışmasında da ilk üçte çıkması bekleniyor.

Eşin, ev ziyaretlerinde ilk olarak Güzelhisar Mahallesinde yaşayan 70 yaşındaki ev kadını Nurten Soyran'ı ziyaret ederek, onun hal ve hatırı sorarak, Soyran'ın aşure ayı dolayısıyla pişirdiği aşure'nin tadına baktı.

Eşin, yaptığı açıklamada, AK Parti içerisindeki aday adaylığı yarışına son olarak katılmasına karşın, kısa sürede çok büyük mesafe katettiğini belirterek, AK Parti'nin kendisini aday olarak göstereceğine olan inancının tam olduğunu söyledi.

Halka kendisini daha iyi tanıtmak ve onların sorunlarını dinlemek üzere ev ziyaretlerine başladığını dile getiren Eşin, ''Allah nasip ederde, Aydın Belediye Başkanı olursam, yaşlılarımızı rahat ettirmek için belediyenin bütün imkanlarını seferber edeceğim. Onlar bizim başımızın tacı. Onları rahat ettirmekte boynumuzun borcudur'' diye konuştu.

Eşin, seçim çalışmaları sırasında halktan ve özellikle AK Parti üyelerinden büyük ilgi gördüğünü vurgulayarak, bu ilginin öncelikle temayül yoklamasında, sonrasında ise belediye başkanlığı seçiminde sandığa oy olarak yansımasını temenni ettiğini kaydetti.