Kullandığı 51 AE 043 plakalı seramik yüklü kamyon ile D-100 Karayolu üzerinden Bakırköy istikametine ilerleyen Kenan Ayar, direksiyon başında uyuyunca, kamyon kontrolden çıkıp önce bariyerlere, ardından da köprü ayağına çarptı.

Hurdaya dönen kamyonun içinde sıkışan sürücü ile eşi Hülya Ayar ağır yaralandı. Araçta sıkışan yaralıları kurtarmak için olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekipleri önce kaza nedeni ile şok yaşayan Hülya Ayar'ı sıkıştığı yerden çıkardı. Yaralı kadın ambulansa Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Sürücü Kenan Ayar'ı kurtarma çalışmaları ise yaklaşık bir saat sürdü. İtfaiye ekiplerinin yoğun çalışmaları sırasında sağlık ekipleri de ağır yaralı sürücüyü hayatta tutmak için tüm imkanları ile seferber oldu. Uzun süren kurtarma çalışmasının ardından sürücü sıkıştığı yerden çıkartılarak ambulansla Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Kenan Ayar, Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi"nde tedavi altına alındı ama tüm müdehalelere rağmen kurtarılamadı. / İHA