AYDINPOST ÖZEL-Ak Parti Aydın İl Başkanı İsmail Hakkı Eser, Merkez İlçe Başkan Adayı Hakkı Aslan'ın yemeğinde ilginç sözler sarfetti.
500 kişinin bulunduğu yemekli toplantıda Başkan Adayı Hakkı Aslan'dan sonra söz alan İl Başkanı İ. Hakkı Eser, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için 'Peygamber' benzetmesinde bulundu.
"Biz Başbakanımızı ikinci peygamber olarak görüyoruz" diye konuşan Başkan Eser'in bu sözleri sonrasında salonda bir anlık sessizlik yaşandığı iddia edildi.
Partinin 21. dönem milletvekili A. Rıza Acar'ın da katıldığı yemekte, Acar konuşmasını yaparken salonun yavaş yavaş boşalması da gözlerden kaçmadı.

ASLAN'I ŞOK EDEN SESSİZLİK

Öte yandan Başkan Adayı Hakkı Aslan da, rakip adayı Gökhan Ökten'i eleştirdiği konuşmasının bir bölümünde yemeğe katılanlara "Mevcut başkan merkez ilçenin başkanı olabilir mi?" şeklinde sorusuna salondan önce bir kişi 'Hayır' cevabı verdi. Kendisini tatmin etmeyen ses nedeniyle ikinci defa sorusunu yenileyen Hakkı Aslan bu defa yine iki kişinin 'hayır' cevabıyla yetinmek durumunda kaldığı toplantının dikkat çeken bölümlerinden.