Gazete Habertürk'te Hayati Arıgan imzası ile yeralan habere göre, şu anda 19 yaşında olan Z.D. henüz bebekken babasını kaybetti. 3 kız kardeşin en küçüğü olan Z."nin annesi ise, para karşılığı Giresun"da 6 çocuk babası olan biriyle evlendirildi. Anne bir kızını yanında götürürken; Z. ve ablası, amca İbrahim Y."ye (61) teslim edildi. İbrahim Y. de Z."yi çocuğu olmayan büyük oğlu İshak Y."ye (43) verdi.

Ancak Z. 10 yaşındayken amcasının oğlu Mehmet Y."nin (30) tecavüzüne uğradı. Mehmet Y. evlendikten sonra da tecavüzler devam etti. Olayı anlattığı yengesinden dayak yediğini de kaydeden Z.D. 8 ay sonra ise Giresun"a fındık toplamaya gittikleri sırada İbrahim Y."nin tecavüzüne uğradı. Amcasının 7 yıl boyunca kendisine tecavüz ettiğini anlatan Z., daha sonra ise İshak Y."nin tecavüzüne uğradığını ifade etti.


SERBEST KALDILAR
Z.D. geçtiğimiz temmuz ayında aynı mahallede oturan mermer ustası E.D. (31) ile tanıştıktan kısa süre sonra evlendi. Ancak gerdek gecesinde Z.D."nin bakire olmadığı ortaya çıktı. Eşinin yıllar süren dramını bu şekilde öğrenen E.D., Z.D."ye destek oldu. “Bunu yapanlar cezasını çekmeli” diyerek savcılığa götürdüğü eşinin suç duyurusunda bulunmasını sağladı. Soruşturma sonucunda amca İbrahim Y. ve 2 oğlu gözaltına alındı.

Savcılık, suçlamaları kabul etmeyen amca ile oğullarını serbest bırakırken; E.D., eşinin İshak Y. ile yaptığı tecavüz olayını içeren konuşmaları savcılığa teslim etti. Z.D., Adli Tıp Kurumu"na sevk edilecek