Evli ve 2 çocuk babası 35 yaşındaki Asım Genç, eşcinsel ilişki teklif ettiği söylenen Murat Tatlı (20) tarafından hastanelik edildi

Adana'da, 20 yaşındaki Murat Tatlı, kendisiyle cinsel ilişkiye girmek istediğini öne sürdüğü evli ve 2 çocuk babası 35 yaşındaki Asım Genç'i 13 bıçak darbesiyle yaraladı.

Olay, dün saat 22.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Karataş Yolu Taşköprü yakınında meydana geldi. Bir tornacıda çalışan Asım Genç, iş çıkışı evine giderken, Saydam Caddesi'nde gördüğü kaynakçı kalfası Murat Tatlı'yı, iddiaya göre "İstediğin yere götüreyim" diyerek 01 EU 651 plakalı motosikletine bindirdi. Genç ve Tatlı, Ulubatlı Hasan Mahallesi'ne doğru hareket etti. Genç, yolda giderken Tatlı'ya "Motosikletin dengesi bozuluyor, düşebiliriz. Bana biraz daha yanaş" uyarısı yaptı.

Bir eliyle de motosikletin direksiyonunu tutarken, diğer eliyle Tatlı'ya dokunmaya başlayan Genç, yine iddiaya göre "Siftah yaptın mı? İlişkiye girmek ister misin" dedi. Bu sözler üzerine çılgına dönen Tatlı, Genç'ten motosikletini durdurttu. Sinirlenen Tatlı, "Sen ne biçim adamsın?" diyerek yanındaki bıçağı çıkarıp, Genç'e saplamaya başladı. Vücudunun çeşitli yerlerinden 13 bıçak darbesi alan Genç yaralandı. Çevredekilerin haber verdiği polis, Tatlı'yı olay yerinde suç aleti bıçakla yakalarken, ağır yaralı Genç'i ise Adana Devlet Hastanesi'ne götürdü.

Acil Servis'te ilk müdahalesi yapılan, ardından ameliyata alınan Genç'in, göğüs, karın, bacak, kalça, sırt ve kolundan yaralandığı, hayati tehlikesi bulunduğu belirtildi. Gözaltına alınarak Köprübaşı Polis Merkezi'ne götürülen Murat Tatlı ifadesinde, "Daha önceden bir kez görmüştüm, tanışmıştık. Eve giderken motosikletine aldı. Bir eliyle motosikletin direksiyonunu tutarken, bir eliyle de bana dokunmaya başladı. Sonra da ilişki teklif etti. Çok sinirlendim, dayanamadım, bıçakladım" dedi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.